Δείτε ακριβώς τι λείπει από την νέα επιστολή Σαμαρά

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά από το απόγευμα όσον αφορά την επιστολή Σαμαρά που έστειλε σήμερα στην τρόικα.
Ακόμα και δημοσιογράφοι στα μεγάλα κανάλια λένε ότι θέλουν ανάλογα με την γραμμή του καναλιού.
Εμείς σας δείχνουμε ακριβώς τι αφαιρέθηκε από την ''καινούργια'' επιστολή...


Στην σημερινή επιστολή λείπει το εξής κομμάτι που υπήρχε στο προηγούμενο:

Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012. Πιστεύουμε επίσης ότι οι εκλογές θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, εκτονώνοντας τις πολιτικές πιέσεις και αποτρέποντας σοβαρές κοινωνικές αναταραχές. 


Επίσης, στην νέα επιστολή λείπει οποιοδήποτε κομμάτι κριτικής στην προηγούμενη κυβέρνηση κάτι που για τους δανειστές δείχνει την έμπρακτη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για να προχωρήσει η χώρα στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. 


Το κομμάτι της παλιάς επιστολής που λείπει στη νέα είναι το συγκεκριμένο:
Οι πρόσφατες εξελίξεις έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου αναφορικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Η Νέα Δημοκρατία παρενέβη ενεργά για να εξουδετερώσει όλους τους επικείμενους κινδύνους: το "δημοψήφισμα" απορρίφθηκε, από τον κ. Γ. Παπανδρέου ζητήθηκε να παραιτηθεί από Πρωθυπουργός, και μια νέα μεταβατική Κυβέρνηση σχηματίστηκε με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ.


Αυτές ακριβώς οι αναφορές στην προηγούμενη επιστολή δεν άρεσαν στην τρόικα και για αυτό τώρα που λείπει η οποιαδήποτε αναφορά σε εκλογές από τον Αντώνη Σαμαρά, η επιστολή χαίρει της αποδοχής όλων.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια