Σχολή Ευελπίδων 17 Νοεμβρίου: Τραγουδούσαν τον ύμνο της χούντας ! ! !



Μα καλά δεν υπάρχει ένας να τούς κόψει τα πόδια ; Έλεος ρε δεν υπάρχει ένας να μαζέψει τα φασιστόμουτρα. 
Το Κυριακάτικο Βήμα ,δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων,προέβη σε συμπεριφορές τουλάχιστον απρεπείς για όσους συμμετείχαν και θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο!


Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αρχηγός, έδωσε εντολή....
να αποχωρήσουν απο το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί αλλά και οι Κύπριοι και στη συνέχεια έκανε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και σαφώς υπέρ της Χούντας,καλώντας τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι!


Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος με ανακοίνωσή του καταδικάζει το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.


Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία". 


Το ΓΕΣ


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.




Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα και κυρίως να μην επιχειρηθεί οποιαδήποτε πολιτική εκμετάλλευση.Το κλίμα που είχε διαμορφώσει η κυβέρνηση Παπανδρέου για...κίνδυνο πραξικοπήματος δεν μπορεί να υποστηριχθεί με τέτοιου είδους ανοησίες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια