Παπουτσής vs Άδωνις στην βουλή.....

Απίστευτη δικαιολογία Παπουτσή, που μάλλον ζει στον κόσμο του αφού δεν βλέπει τι συμβαίνει στην κοινωνία. Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Παπουτσής να παραδέχεται ότι υπάρχει «αύξηση της μικροεγκληματικότητας λόγω....
οικονομικής κρίσης» και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά σε έντονο ύφος ότι «η συμμορία με τα καλάσνικοφ δεν είναι μικροεγκληματικότητα. Το να μπαίνουν στο σπίτι σου, να σε ληστεύουν και να βιάζουν τη γυναίκα σου μπροστά στα μάτια των παιδιών σου δεν είναι μικρό έγκλημα».

Πάντως, ο υπουργός επέμεινε στο ότι σε όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα έχει αυξηθεί η παραβατικότητα, τόνισε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπισή της, σημείωσε όμως ότι «παράλληλα με την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε 1.100 πορείες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα».

Τέλος, κάλεσε όσους κατηγορούν την αστυνομία να ανατρέξουν στις πρόσφατες επιτυχίες της αναφορικά με την τρομοκρατία.

Φαίνεται όμως ότι η απάντηση του υπουργού δεν έπεισε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει την τοποθέτησή του. «Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται και αντί να διώξετε το φόβο έρχεστε εδώ και μας μιλάτε για οικονομικά προβλήματα και μικροεγκληματικότητα. Μα καλά, δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται; Υπουργός Δημόσιας Τάξης είστε και όχι κοινωνιολόγος… Δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τι γίνεται, τα καλάσνικοφ πωλούνται στα περίπτερα και η απάντησή σας είναι "τι να κάνουμε, έχουμε οικονομική κρίση;"».

 protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια