Οχυρό η Αθήνα – Στήθηκε ο φράχτης στη Β. Σοφίας – Αποκλεισμένα όλα τα στενά που οδηγούν στη ΒουλήΈκλεισε με κλούβες των ΜΑΤ η Ακαδημίας 
Τουλάχιστον πέντε κλούβες σε επιφυλακή στην Πανεπιστημίου 
Διμοιρίες στα πλαϊνά σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη 
Κλειστόν....
άστυ η Αθήνα ενόψει των συλλαλητηρίων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ
Από τις 06:30 το πρωί έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει των συλλαλητηρίων που θα κάνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας. 
Λίγο πριν από τις 10:30 στήθηκε ο μεταλλικός φράχτης στη Βασιλίσσης Σοφίας, κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την Ακαδημίας, περίπου στη συμβολή με την Κανάρη, ενώ μπροστά από τη Βουλή έχει τοποθετηθεί τριπλή σειρά από σχοινιά για να εμποδιστεί το πλήθος να φτάσει μέχρι στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν ήδη αναπτυχθεί στα σκαλιά, στο πλάι του Μνημείου και επί της Πανεπιστημίου, τουλάχιστον πέντε κλούβες των ΜΑΤ περιμένουν μήπως χρειαστεί να επέμβουν.

Όλα τα κάθετα στενά από το Κολωνάκι προς τη Β. Σοφίας έχουν κλείσει. Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, οι συρμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα είναι κλειστοί για το κοινό, απόφαση με την οποία διαφωνούν οι εργαζόμενοι, όπως είπε στο NewsIt ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος. 


 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια