Ετοιμάζουν ειδικές οικονομικές ζώνες για την Ελλάδα... Το είπε ο Όλι Ρεν.



Αρχίζει το PARTY για τις μεγάλες ξένες εταιρείες που θα κάνουν ουρά για να έρθουν στην Ελλάδα να κάνουν δουλειές. Φυσικά το Σχέδιο είναι γερμανικό και δεν είναι τυχαίο ότι πριν λίγο καιρό είχαν έρθει Γερμανοί επιχειρηματίες  μαζί με τον Ρέσλερ στην αθήνα. 
Αν συμβεί αυτό απλά οι μισθοί θα πάνε στα 280 ευρώ το μήνα κάτι που θα σημαίνει την πλήρη εξαθλίωση των ανθρώπων στις περιοχές αυτές.  


Όλι Ρεν: ''Πείτε εσείς το ΝΑΙ και η Κομισιόν θα σας βοηθήσει''....

Οικονομικές ζώνες σημαίνουν παροχή προνομίων στις εταιρείες που θα επενδύσουν εκεί

Καλά πληροφορημένες κοινοτικές πηγές αναφέρουν ειρωνικά πως θα ήταν πιο τίμιο εαν ο Ρεν έγραφε στα γερμανικά το σχέδιο αυτό για ειδικές οικονομικές ζώνες στην Ελλάδα.
Γιατί εξυπηρετεί αφάνταστα όσους γερμανούς είναι έτοιμοι να επενδύσουν στη χώρα μας αφού θα συναντήσουν από κάθε άποψη ένα ιδιαίτερα ''φιλικό'' περιβάλλον.


Άλλωστε πρώτοι οι Γερμανοί μας είχαν προτείνει τη δημιουργία παρόμοιων ζωνών στις παραμεθόριες περιοχές ως αντίδοτο της μετανάστευσης επιχειρήσεων από την Ελλάδα στη Βουλγαρία αλλά και σε άλλες βαλκανικές χώρες.



Μάλιστα το ''σπέρμα'' για να βρει γόνιμο έδαφος αυτή η πρόταση τοποθετείται χρονικά πριν την έλευση Ρέσλερ στη χώρα μας με αντιπροσωπεία γερμανών επιχειρηματιών.


Τι είναι οι οικονομικές ζώνες


Ποτάμια μελανιού θα χυθούν εαν πάρει σάρκα και οστά η πρόταση Ρεν.


Διότι στην εγκαταλειμένη από επενδύσεις χώρα μας μοιάζει από την μία πλευρά ως ευλογία, ως βροχή στην έρημο, γιατί πολύ απλά θα βρουν δουλειά πάρα πολλοί άνεργοι και θα υπάρχει ένας μισθός που θα μπαίνει στο σπίτι.


Ο αντίλογος είναι, εαν υπάρχει αντίλογος στην Ελλάδα του ενός εκατομμυρίου ανέργων, πως ο μισθός στις ζώνες θα είναι σημαντικά χαμηλότερος και πιθανότατα θα συμπαρασύρει προς τα κάτω τις αποδοχές σε όλη τη χώρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια