Εκρηξη σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης - Τραυματίστηκε σοβαρά 24χρονος φαντάρος


 

Λίγο πριν τις 11.30 σημειώθηκε έκρηξη στο στρατόπεδο της 23ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας, της 21 ΕΜΑ στην Αλεξανδρούπολη με ένα φαντάρο τραυματία. Η έκρηξη ακούστηκε σε όλη την Αλεξανδρούπολη.


Πρόκειται για έναν 24χρονο οπλίτη, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Αλεξανδρούπολη για το Νewsit o αρχισυντάκτης του καναλιού Θράκη ΝΕΤ, Χρήστος Χατζημίσης "γύρω στις 11.30 το πρωί ένας εκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους της Αλεξάνδρούπολης. Ο θόρυβος προήλθε από έκρηξη που έγινε σε στρατόπεδο της περιοχής και συγκεκριμένα σε λέβητα μέσα στο στρατόπεδο όπου σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν εργασίες συντήρησης. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας στρατιώτης ο οποίος βρισκόταν μπροστά στον λέβητα και 2 αλλοι φαντάροι λιποθυμησαν και μετααφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Αρχικά ο σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο όμως στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Εκεί στα επείγοντα περιστατικά διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο. Το χειρουργείο διαρκεί εώς αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Νίκο Ραπτόπουλο, ο φαντάρος έχει πολλά τραύματα σε όλο του το σώμα,  οίδημα στον εγκέφαλο και εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του.
Η έκρηξη έγινε αισθητή σε όλη την πόλη καθώς το στρατόπεδο είναι μέσα στα όρια της πόλης". 

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την ισχυρή έκρηξη και τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν λιποθύμησαν και δυο στρατιώτες ενώ στο κτίριο προκλήθηκαν υλικές ζημίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια