Οι Αγανακτισμένοι ξανά στο Σύνταγμα Προσπάθησαν να επωφεληθούν οι αντιξουσιαστές με επιθέσεις προς τους δημοσιογράφουςΜε σύνθημα "οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού", οι Αγανακτισμένοι όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την χώρα επιστρέφουν στις πλατείες με στόχο να δώσουν για άλλη μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. 

Νωρίτερα ομάδα....

αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με ρόπαλα σε αυτοκίνητα δημοσιογράφων αναγκάζοντας τους να φύγουν απο το σημείο.  


Σε μία συμβολίκή κίνηση περίπου 30 γυναίκες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά απο το μηνμείο του Αγνωστου Στρατιώτη θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της κινητοποίησης.
Ωστοσο, ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών όταν οι δύο ομάδες ήρθαν κοντά.

Όπως αναφέρουν οι Αγανακτισμένοι σε ανακοίνωσή τους "ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών". 

Μάλιστα, οι Αγανακτισμένοι θεωρούν την ημερομηνία της επανεμφάνισής τους στις 3 δηλαδή Σεπτεμβρίου ημερομηνία ορόσημο, καθώς όπως αναφέρουν θα τους "θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια