Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες, με νεφώσεις και πιθανόν τοπικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο πρόσκαιρα τα 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή....




  • Παρασκευή 30/09/2011

Καιρός

05
Σχεδόν αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη και πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες βροχές μικρής διαρκείας και τοπικού χαρακτήρα.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.









  • Σάββατο 01/10/2011

Καιρός

05
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών προβλέπονται τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά με πιθανότητα βροχής κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.















  • Κυριακή 02/10/2011

Καιρός

05
Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται, κυρίως στα νότια, όπου ενδέχεται να βρέξει τοπικά.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
    http://www.deltiokairou.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια