"Βόμβα" Πάγκαλου: Λέει "ναι" σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απαντάει “όχι” στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά βλέπει θετικά την συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

“Εκλογές πρέπει να γίνονται στο προβλεπόμενο από το Σύνταγμα χρονικό διάστημα, δηλαδή κάθε τετραετία. Είμαι εκ παραδόσεως....

και -εάν θέλετε- εκ πεποιθήσεως εχθρός των πρόωρων εκλογών”, ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84.

Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος θα καλοδεχόταν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, λόγω της κρίσης που βιώνει η χώρα. “Μια κυβέρνηση, η οποία θα προκύπτει από τη στήριξη των δύο κομμάτων”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

“Δεν λέω αν θα είναι τα ίδια πρόσωπα. Πώς θα ρυθμιστούν οι σχέσεις, οι συσχετισμοί δυνάμεων. Δεν με αφορά αυτή η ιστορία. Δεν είμαι ο αρχηγός της παράταξής μου και προφανώς θα εκφράζουν την άποψή τους και τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ κ.λπ., και τα αντίστοιχα όργανα της Νέας Δημοκρατίας”, εξήγησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Προτιμά την εξάντληση της τετραετίας αντί να έρθει κάποιος άλλος για τον οποίο τίποτα δεν γνωρίζουμε, πέρα από γενικότητες, και να πει ότι "εγώ θα σας κάνω άλλα ή καλύτερα", αναφέρει ο ίδιος, και με τη βάση αυτή να ψηφίσουμε, με αποκλειστικό κίνητρο τη δυσαρέσκεια και την πίεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή πάνω στην κοινή γνώμη.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια