Τουλάχιστον ένας στους πέντε ενήλικες θέλει να το κάνει σεξ με έναν/μία συνάδελφο, ή με τον/την κολλητή φίλη που έχει το ταίρι του...



Αν σας αρέσει ο/η συνάδελφός σας και σκέφτεστε τις τρελές νύχτες που θα περνούσατε μαζί του, αν έρχεται στο σπίτι η κολλητή ή ο κολλητός του/της συντρόφου σας και φαντασιώνεστε άγριο σεξ μαζί του/της, μην νοιώθετε ενοχές.
Τουλάχιστον ένας στους πέντε ενήλικες θέλει να το κάνει με έναν/μία συνάδελφο, ή με τον/την κολλητή φίλη που έχει το ταίρι του, ή με έναν/μία πρώην, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του www. OnePoll.com.
Αλλά σύμφωνα....
με την έρευνα, οι άνθρωποι κρατούν τον πόθο τους υπό έλεγχο και αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας ,πορεί να διαρκέσει από τρία χρόνια έως τρεις μήνες.
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το 16% περίπου από εκείνους που ερωτεύονται ένα άλλο πρόσωπο βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, με τους άνδρες να είναι εξαιρετικά πιο επιρεπείς.


Διαζύγιο για μια νέα αρχή


Επίσης το 29% των ανδρών φέρεται θα μπορούσε να παρατήσει τη σύντροφό του για μία άλλη γυναίκα, ενώ από τις γυναίκες το 19% θα άφηνε τον σύντροφό της για έναν άλλον άνδρα.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι σύντροφοι των οποίων... παίζει το μάτι τους, ερωτεύονται άλλη/ον μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχέσης τους.
Πάντως σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 6% έχει αποφασίσει να αφήσει το ταίρι του και να φτιάξει νέα ερωτική φωλιά.
Πάντως στο μυαλό των συντρόφων τριγυρίζουν συχνά οι πρώην, ενώ το 50% από εκείνους οι οποίοι τους αναπολούν, έχουν ισχυρά συναισθήματα γι' αυτούς παρά το γεγονός ότι δηλώνουν ευτυχισμένοι στη σχέση τους...


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια