Πάνε να μας τρελάνουν; Χθες μιλούσαν για ξεμπρόστιασμα φοροφυγάδων και σήμερα το παίρνουν πίσω;


Θέση, με την οποία συμφώνησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και μάλιστα είπαν οτι τα ονόματα τα έχουν στα χέρια τους αλλά περιμένουν το πράσινο φως από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για να τα δημοσιοποιήσουν.

Απ' ότι φαίνεται όμως για ακόμα μια φορά σε αυτή την κυβέρνηση ο καθένας πορεύεται με τις ιδέες του! Και οι συνήθεις ύποπτοι, "η μαρίδα" δηλαδή....

θα πληρώνει και κάποιοι θα μένουν στο απυρόβλητο!

Τρανό παράδειγμα οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου στην δημόσια τηλεόραση.

"Δεν συμφωνώ", είπε, "με την δημοσιοποίηση ονομάτων, δεν συμφωνώ με την διαπόμπευση αλλά είμαι υπέρ της επιβολής κυρώσεων".

Ο κ.Οικονόμου είναι στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Βενιζέλο. Είναι στην ίδια κυβέρνηση με τον κ.Παπανδρέου. Ή όχι; Ίσως ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα πρέπει να εκδώσει και μια νεα ανακοίνωση που να εξηγεί γιατί είπε όσα είπε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός του.

Η σοβαρότητα εκλείπει αφού για το θέμα του ΦΠΑ η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών φαίνεται να κατηγορεί την προηγούμενη. Λες και ήταν διαφορετική κυβέρνηση η μια και διαφορετική η άλλη.

Είπε ο κ.Οικονόμου: "Η απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ είχε παρθεί από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου", είπε, "ως αντισταθμιστικό μέτρο για την μη εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης", και μας ενημέρωσε οτι οι τελικεές αποφάσεις θα ληφθούν τον Οκτώβριο!

newsit

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.