Σε επικίνδυνα μονοπάτια οι οδηγοί ταξί - Λάδια στους δρόμους, αποκλεισμός του λιμανιού και τσαμπουκάδες στους τουρίστες

- 'Εριξαν λάδια στο δρόμο και έστησαν οδοφράγματα για να μην βγουν τα πούλμαν
- Εμπόδισαν τουριστικα λεωφορεία να βγούν από τον Πειραιά
- Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση στο λιμάνι όταν τα ΜΑΤ πήγαν να τους απωθήσουν
- Κλείστηκε το ραντεβού με Ραγκούση για το πρωί της Παρασκευής
- Κατάληψη στις ΔΟΥ Ηρακλείου από τους ταξιτζήδες Κρήτης - Αναστάτωση στο λιμάνι της Κέρκυρας
- Πορεία και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Περνούν από όλα τα γραφεία βουλευτών της Α Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αναστάτωση, απαράδεκτες εικόνες και εγκληματικές ενέργειες από θερμοκέφαλους ιδιοκτήτες ταξί στον Πειραιά.
'Ολα ξεκίνησαν.... νωρίς το πρωί με κατάληψη του λιμανιού στην πύλη Ε11 στην ακτή Ξαβερίου όταν πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες ταξί δεν επέτρεπαν στα πούλμαν να βγάλουν τους τουρίστες από 5 κρουαζιερόπλοια.

Το πιο απαράδεκτο απ' όλα ήταν οτι κάποιοι έριξαν λάδια στο δρόμο για να μην μπορέσουν να κινηθούν τα πούλμαν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρωπινες ζωές!
Ακολούθησε πορεία στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά, ώσπου συναντήθηκαν με 2 πούλμαν με τουρίστες στην οδό Τζαβέλα. Τα απέκλεισαν για κάποια ώρα με τους τουρίστες να κοιτούν έκπληκτοι όσα διαδραματίζονταν! Η πορεία κατέληξε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όπου πέταξαν πέτρες και αυγά είπαν υβριστικά συνθήματα και λίγο πριν τις 11.00 αποχώρησαν.

Κινητοποιήσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με καταλήψεις εφοριών, καθιστικές διαμαρτυρίες στα λιμάνια, πορείες σε μεγάλες πόλεις και καταλήψεις σε εκδοτήρια εισιτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους. Δείτε στο Newsit εικόνες και πως είναι η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα.

'Ολο το χρονικό


ΩΡΑ 10.30 Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ


ΩΡΑ 10.40 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙΩΡΑ 10.40 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ

ΩΡΑ 10.00 Απίστευτες και απαράδεκτες σκηνές  στους δρόμους του Πειραιά με τους ιδιοκτήτες ταξί να εμποδίζουν πούλμαν με τουρίστες που βρισκονται ήδη σε κεντρικούς δρόμους να συνεχίσουν την πορεία τους και να βγούν από την πόλη. Εκπληκτοι οι τουρίστες παρακολουθούσαν τις απαράδεκτες αυτές εικόνες.
Μάλιστα πολλοί ειρωνεύονται τους τουρίστες φωνάζοντας : "Welcome to Greece".




ΩΡΑ 09.45 Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ



ΩΡΑ 08.30 Οι 1.000 ιδιοκτήτες ταξί  αφού απέκλεισαν από νωρίς το πρωί την πύλη που δένουν τα κρουαζιερόπλοια, στη συνέχεια απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και συγκρούστηκαν για λίγο μαζί τους στα στενά.
Το πιο εξωφρενικό όμως είναι οτι άγνωστοι έριξαν νωρίς το πρωί λάδια στην οδό Χατζηκυριακού και έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τα πούλμαν με τους τουρίστες να βγουν από το λιμάνι!
Η αστυνομία έριξε πριονίδι πάνω στα λάδια για να μπορέσουν να περάσουν τα οχήματα. 


ΩΡΑ 08.45 Mε μία αιφνιδιαστική κίνηση οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν από τις 06.30 την πύλη Ε11 στο λιμάνι του Πειραιά εμποδίζοντας την είσοδο τουριστών στα κρουαζιερόπλοια. Όπως άλλωστε είχαν πει τις προηγούμενες μέρες θα έκαναν αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς σε αρκετά σημεία της χώρας.
ΩΡΑ 08.45 ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΤΩΡΑ 08.45 ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΤ

ΩΡΑ 08.36 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥΩΡΑ 08.36 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ
 

ΩΡΑ 08.30 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΦΩΤΟ ΝEWSITΩΡΑ 08.30 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΦΩΤΟ ΝEWSIT
 
Τα κρουαζιερόπλοια που ήταν το πρωί δεμένα στο λιμάνι είναι τα: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ, ΚΟΣΤΑ ΑΛΕΓΚΡΑ, ΡΟΙΓΙΑΛ ΑΙΡΙΣ, ΛΕΛΕΒΑΤ, ΣΙ ΚΛΑΟΥΝΤ.
Αργότερα αναμένονται και άλλα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά όμως παραμένει άγνωστο αν τελικά θα έρθουν αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή πιθανόν να αλλάξουν λιμάνι.
ΩΡΑ 07.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΥΛΗΩΡΑ 07.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΥΛΗ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
 - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Στην Θεσσαλονίκη οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί αφού άφησαν τα οχήματά τους στην παραλιακή. Κάνουν πορεία και περνούν από τα γραφεία των βουλευτών της Α Θεσσαλονίκης. Πέρασαν ήδη από το γραφείο της Ευας Καϊλή το οποίο βρήκαν κλειστό. Θα ακολουθήσουν τα γραφεία των Σπύρου Βούγια, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θωμά Ρομπόπουλου, Καστανίδη και θα καταλήξουν στο γραφείο του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Μαγκριώτη.
ΩΡΑ 10.00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΩΡΑ 10.00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην Κρήτη νωρίς το πρωί ταξιτζήδες έκαναν κατάληψη στις ΔΟΥ Ηρακλείου. 

Στην Κέρκυρα από νωρίς το πρωί και όταν έδεσαν στο λιμάνι 2 κρουαζιερόπλοια οι οδηγοί ταξί παρέταξαν τα αυτοκίνητά τους έξω από την κεντρική πύλη εισόδου και κάνουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το λιμάνι ανα τακτά χρονικα διαστήματα. Οι τουρίστες μπορούν να βγούν από τις άλλες εξόδους του λιμανιού να κάνουν κύκλο και να βγούν στην πόλη.
Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να καταλάβουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Αχίλλειο και θα αφήνουν τους τουρίστες να περνούν ελεύθερα.
ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ

Στην Αρχαία Ολυμπία οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν καταλάβει τα εκδοτήρια εισιτηρίων και θα μείνουν εκεί έως τις 13.00. 


ΩΡΑ 11.15 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΩΡΑ 11.15 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ    http://www.newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια