ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χίλιες σελίδες οι συνομιλίες της "μαφίας"

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 1000 σελίδες καταλαμβάνουν οι συνομιλίες μεταξύ των συλληφθέντων, αλλά και άλλων κατηγορουμένων, των φερομένων ως μελών εγκληματικών οργανώσεων, που δρούσαν στη Ζάκυνθο. 

Ο σούπερ.... κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει απίστευτα ανατριχιαστικές συζητήσεις, που αν η Πολιτεία επέτρεπε να δημοσιοποιηθούν, θα έκανε πολλούς γονείς να χάσουν τον ύπνο τους, σκεφτόμενοι ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να είναι στη θέση όσων παιδιών έχουν πέσει στις σκοτεινές διαδρομές των ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς, η Ζακυνθινή κοινωνία έχει πλήρη μεσάνυχτα, αναφορικά με την έκταση του φαινομένου. 

Οι κυνικές συζητήσεις των φερόμενων εμπόρων γεμίζουν οργή κάθε άνθρωπο, που συνειδητοποιεί ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζεται ούτε η αξιοπρέπεια, ούτε η ζωή 15χρονων παιδιών. "Άσπρο", "λευκή φωτοτυπία", "περίεργο", "χόρτο" "μαύρο", "μαντάμ", "παυσίπονο", "κουμπί", "καγκουρό", "μηχανάκι", είναι μερικές από τις κωδικές ονομασίες των ναρκωτικών ουσιών. 80 ευρώ το γραμμάριο κοκαΐνης, 80 ευρώ το MDMA, 3 ευρώ το γραμμάριο χασίς, 20 ευρώ το δισκίο έκσταση.
http://www.dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια