ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ!!!


ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ!!!
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον το χέρι 
αδίστακτων σοσια-ληστών στην τσέπη μας!!!

Όπως προκύπτει από την απάντηση που δόθηκε σε αντίστοιχη ερώτηση του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα (συγχαρητήρια κ. Βουλευτά), το υπό πτώχευση ελληνικό κράτος (η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση δηλαδή του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου), δαπάνησε το αστρονομικό ποσό των.... 5.803.398 ευρώ για τις αεροπορικές μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης με τα κρατικά αεροσκάφη. Μάλιστα, σε πολλές των περιπτώσεων τα ποσά που δαπανήθηκαν θα ήταν απείρως μικρότερα αν οι κύριοι της κυβέρνησης επέλεγαν να ταξιδεύσουν με αεροσκάφη της «γραμμής». Θα δικαιολογείτο κάποια εξαίρεση αυτής της πρακτικής, αν δεν υπήρχαν πτήσεις προς κάποιους προορισμούς, πράγμα που το θεωρώ απίθανο. Το κόστος αφορά την χρήση τριών αεροσκαφών VIP και άλλων τριών ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς (εν ολίγοις των αντιπαραγωγικών που έγιναν αερο-ταξιτζήδες).

Ενδεικτικά διαβάστε μερικά από τα στοιχεία που έδωσαν τα Γενικά Επιτελεία για τις πτήσεις και το κόστος αυτών. Υπόψη ότι οι πτήσεις αυτές αφορούν διάστημα 13 μηνών περίπου:

ΕΜΒRAER 209:

Από 1.4.2010 έως 30.4 2011 το κόστος χρήσης για 41 συνολικά ταξίδια ανήλθε σε 1.598.751 ευρώ, με τα μεγαλύτερα ποσά, 84.966, 82.859 και 81.455 ευρώ να αφορούν σε ταξίδια των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Επικρατείας στη Δαμασκό και το Άμπου Ντάμπι.

GULFSTREAM:

Από 1.4.2010 έως 30.4.2011 το κόστος χρήσης για 36 συνολικά ταξίδια ανήλθε σε 2.020.143 ευρώ. Τα ταξίδια του πρωθυπουργού σε ΗΠΑ (162.962 ) και Βρυξέλλες- Ν. Υόρκη - Κωνσταντινούπολη (158.32).

LEGACY:

Από 1.4.2010 έως 30.4.2011 το κόστος χρήσης για 43 συνολικά ταξίδια ανήλθε σε 1.912.096 ευρώ. Το ταξίδι του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών σε Μπακού-Καμπούλ ( 98.308 ) και το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και το Βελιγράδι ( 60.389 )

SUPER PUMA:

Από 1.4.2010 έως 30.4.2011 το κόστος χρήσης για συνολικά 12 ταξίδια ανήλθε σε 251.884 ευρώ με πιο ακριβό το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Ρούπελ – Ακριτοχώρι - Λαγκαδά ( 29.393 )

Ε/Π Β12:

Από 1.4.2010 ως 30.4.2011 το κόστος για δύο μετακινήσεις ανήλθε σε 20. 522 ευρώ.

CH-47D( στρατού ξηράς):

Το κόστος για δύο μετακινήσεις του Πρωθυπουργού και αντιπροσωπείας σε Σύρο και Καλάβρυτα ανήλθε σε 40.164 ευρώ.

Αν σε όλα τα παραπάνω, όπως αποκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα «Αξία», προσθέσετε και το ποσό του 1.500.000 ευρώ περίπου, για αγορά δύο (2) ολοκαίνουργιων θωρακισμένων αυτοκινήτων μάρκας BMW, που παρήγγειλε και παρελήφθησαν ήδη, ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τον εαυτό του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή, τότε από σπατάλη δημοσίου χρήματος πάμε αρκετά καλά και οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης δείχνουν αφενός πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα και αφετέρου πόσο ανάλγητοι είναι, όταν περικόβουν τις συντάξεις του ΟΓΑ των 360 ευρώ μηνιαίως. (Υπόψη ότι όλοι πρέπει να θυμόμαστε πως το πρώτο νομοσχέδιο – απόφαση που έλαβε και έδωσε για δημόσια διαβούλευση το ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση το 2009, ήταν αυτό που έλεγε ότι όλα τα κρατικά αυτοκίνητα θα γίνουν υβριδικά και θα είναι το πολύ 1600 κεκ !!!)

Και αυτομάτως τίθεται ένα ερώτημα : Ελέγχει κάποιος αυτές τις δαπάνες και τις εγκρίνει ή έτσι απλά δημοσιοποιούνται και ότι ήθελε προκύψει.
Στο Στρατό ξέρω υπάρχει το Ελεγκτικό Σώμα, και ελέγχει κάθε είδους δαπάνη, καύσιμα, διαταγές πορείας, κλπ υλικά και γενικά τα πάντα και αλοίμονο στο Διοικητή που του βρίσκανε ελλείματα (πολλάκις καταλογίζονταν εις βάρος τους).
Στη προκειμένη περίπτωση δεν υφίσταται έλεγχος;


Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.


ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις επιδοτήσεις Ρ/Φ σταθμών, Μ.Κ.Ο., Κομμάτων, Μεγάρων Μουσικής, πλουσιοπάροχα ταξίδια, αχρείαστους συμβούλους, κλπ
Δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον.
Δεν τους αντέχουμε, , ακόμη να κάνουν "show" με χειραψίες, χαμογελάκια και ακαταλαβίστικες δηλώσεις.., και κυρίως να κάνουν ορκομωσίες και να μοιράζονται αξιώματα!!! ΔΕΝ αντέχουμε πλέον αυτούς που έφεραν τη χώρα στην ανυποληψία και το λαό της στην εξαθλίωση. ΔΕΝ αντέχουμε πλέον το χέρι αδίστακτων σοσια-ληστών στην τσέπη μας!!! ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις ίδιες φιγούρες στην οθόνη της τηλεόρασης μας.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις επιδοτήσεις Ρ/Φ σταθμών, Μ.Κ.Ο., Κομμάτων, Μεγάρων Μουσικής, πλουσιοπάροχα ταξίδια, αχρείαστους συμβούλους, κλπ


Δεν αντέχουμε πλέον τον ψευτοθόδωρο που την 15/6/11 υπέβαλε την παραίτησή του, το βράδυ ανήγγειλε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τελικά?? κατέφυγε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.... , όπου παίχθηκε η φαρσοκομοδία που αηδίασε όλος ο Ελληνικός Λαός...
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον υποχθόνιο μουστάκια Αθανασάκη στο φόντο.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο, να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι, όταν η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!!

Ο Ελληνικός Λαός πλέον θα αναδείξει τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες, μέσα από τα σπλάχνα του οι οποίοι θα ανασυγκροτήσουν τη χώρα.


Μόνο ο λαός θα αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ πριν να είναι πολύ αργά!!!

Αγαπητοί Αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση.

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.

Ο καιρός έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.
ramnousia.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια