Έκοψαν λίγο τα... εξτραδάκια τους οι Βουλευτές – Η απίστευτη κοροϊδία με τις αμοιβές

Θα αμείβονται δηλαδή πέραν του μισθού των 5.500 ευρώ και με 150 ευρώ επιπλέον κάθε φορά που... θα κάνουν απλά τη δουλειά τους!

Βεβαίως η είδηση παρουσιάστηκε ως μεγάλη παραχώρηση των εθνοπατέρων καθώς μείωσαν την αμοιβή για τις... guest εμφανίσεις σε συζητήσεις για νόμους κλπ εκτός της μεγάλης ....

σάλας όπου ψηφίζουν με βάση το τι λέει το κόμμα κατά ... 95 ευρώ.

Οι βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ) και Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ) ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται πλήρως, οι υπόλοιποι εκ των οποίων ο καθένας έχει συμμετοχή σε μια, δυο και τρεις
από τις μόνιμες ή έκτακτες επιτροπές θα συνεχίσουν να αμείβονται. Το... απίστευτο είναι ότι εδώ και καιρό μετά τις ... περικοπές ανακάλυψαν πως να μην χάσουν ούτε ευρώ. Απλ΄αύξησαν τον αριθμό των επιτροπών.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα εάν κάποιος εξετάσει την αύξηση των συνεδριάσεων των Επιτροπών της Βουλής και δει αναλυτικά τις αποζημιώσεις. Πριν την περικοπή του 15% στους μισθούς των βουλευτών, πχ τον Ιανουάριο οι αποζημιώσεις βουλευτών από Επιτροπές έφθαναν τα 260.000 ευρώ.

Από τον Μάρτιο όμως που ίσχυσε η περικοπή αυτο το ποσό διπλασιάστηκε. Μόνο τον Μάρτιο οι αποζημιώσεις από τις συνεδριάσεις Επιτροπών έφθασαν τα 590.000 ευρώ και τον Απρίλιο το ποσό αυτό έφθασε τα 440.000 ευρώ.

Άλλη μία σατανική σύμπτωση είναι και το γεγονός ότι ενώ θα περίμενε κανείς να έχουν αυξηθεί οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Οικονομικών από τον Απρίλιο και λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα, η εν λόγω Επιτροπή έκανε μόνο δύο συνεδριάσεις. Τον Μάρτιο ωστόσο είχε αποζημιώσει για τα καλά τους βουλευτές της μιας και είχε κάνει 14 στον αριθμό. 

Από τους πλέον τυχερούς θεωρούνται οι βουλευτές που συμμετέχουν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, οι οποίοι αποζημιώθηκαν για 6 συνεδριάσεις τον Μάιο, 16 συνεδριάσεις τον Απρίλιο και 13 τον Μάρτιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια