Μεγαλοεπιχειρηματίας και ''χορηγός'' της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε βομβιστική επίθεση


Γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, φέρεται να κρύβεται πίσω από την έκρηξη βόμβας μεγάλης ισχύος, στα γραφεία του προέδρου του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, Ιωάννη Πολυχρονόπουλου!
Μάλιστα, ο εν λόγω επιχειρηματίας – του οποίου η δημοσιοποίηση του ονόματος θα....

προκαλέσει σάλο – είναι και… μέγας “χορηγός” της ΕΛΑΣ αφού κατά καιρούς προσφέρει διάφορα χρηματικά ποσά για την ενίσχυση του Σώματος και των αστυνομικών!!!

Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ τηρεί απόλυτη σιωπή, για τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η βομβιστική επίθεση είχε σημειωθεί την παραμονή Χριστουγέννων του 2008 στο τριώροφο κτήριο που στεγάζει τις εταιρείες του κ. Πολυχρονόπουλου (ανεφοδιασμού πλοίων και συλλογής στερεών και υγρών αποβλήτων) επί της οδού Δερβενακίων 24, στα Καμίνια.

Από την έκρηξη της βόμβας, που είχε τοποθετηθεί στις σκάλες της εισόδου, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ακόμα και σε γειτονικά κτήρια, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες ώρες αργότερα ένας άγνωστος κάλεσε τον κ. Πολυχρονόπουλο στο κινητό ρωτώντας τον «πήρες το μήνυμα;» ενώ ταυτόχρονα εκτόξευσε απειλές κατά τη ζωής του γιού του.

Αστυνομικοί έβαλαν τις βόμβες!

Αν και από τότε έχουν περάσει 2,5 ολόκληρα χρόνια, οι αρμόδιοι της ΕΛΑΣ επιμένουν να κρατούν απόλυτη σιωπή γύρω από την υπόθεση.

Κατανοούμε το άγχος που έχουν για να προστατεύσουν τον… “χορηγό” τους και φερόμενο ως ηθικό αυτουργό.

Καταλαβαίνουμε επίσης τον προβληματισμό τους να αποκαλύψουν επίσημα ότι εμπλεκόμενοι στη βομβιστική ενέργεια φέρονται πρώην και νυν αστυνομικοί. Μάλιστα ένας από αυτούς κατέχει καίρια θέση στις επιχειρήσεις του μεγαλοεπιχειρηματία - χορηγού.

Αντιλαμβανόμαστε τέλος τη δυσκολία τους να εξηγήσουν το κίνητρο της βομβιστικής επίθεσης.

Ότι δηλαδή αυτή είχε άμεση σχέση με τις διαμάχες εφοπλιστικών εταιρειών για τους διαγωνισμούς επεξεργασίας αποβλήτων, αλλά και την παραλαβή της λεγόμενης “λάσπης” από τις δεξαμενές των πλοίων.

Εξάλλου, το περιβάλλον του κ. Πολυχρονόπουλου δηλώνει δημοσίως ότι πληροφορήθηκαν αρμοδίως «πως η επίθεση στα γραφεία των εταιρειών έχει πλέον εξιχνιαστεί, αφού υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής συγκεκριμένων ατόμων από το χώρο της ΕΛΑΣ! Το κίνητρο της επίθεσης ποτέ δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε στην αρχή. Τώρα όμως καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Ρωτάμε λοιπόν για πρώτη και τελευταία φορά την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ: Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα - έστω και μετά από 2,5 χρόνια - να εκδοθεί μία επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση;

Πού, αλήθεια, βρίσκεται σήμερα η δικογραφία και ποιά στοιχεία περιλαμβάνονται σε αυτή;

Μήπως ξεχνάτε ότι οι αστυνομικοί πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και όχι από τους κάθε λογής “χορηγούς”.

Γίναμε αντιληπτοί κύριε Παπουτσή και κύριε Οικονόμου ή μήπως πρέπει να δημοσιοποιήσουμε τις σχετικές φωτογραφίες που δικοί σας υπάλληλοι απαθανάτισαν;


http://directnews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια