Άγρια επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου με πέτρες, αυγά και γιαούρτια


- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εγκλωβισμένος μέσα στα ΚΑΠΗ Αργυρουπόλεως
- Από το έξαλλο πλήθος τον χωρίζει μία διμοιρία των ΜΑΤ
- Έχουν βάλει μαξιλάρια στα παράθυρα για να προστατευτούν από τις πέτρες που πετιούνται
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μία ομάδα.....
περίπου 60-70 ανθρώπων τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αλλά και να του πετούν πέτρες, αυγά και γιαούρτια. 

Επικράτησε αναστάτωση στο σημείο, με πολλούς παρευρισκόμενους να προσπαθούν να προστατέψουν τον κ. Πεταλωτή από το μένος του πλήθους και μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στην ομάδα ατόμων που πετούσε διάφορα αντικείμενα και στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Πεταλωτής δεν τραυματίστηκε και κανείς άλλος, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε ισχυρότατη δύναμη της αστυνομίας, που δημιούργησε ένα μπλόκο ανάμεσα στους εξαγριωμένους πολίτες και το κτίριο του ΚΑΠΗ. 

Ο κ. Πεταλωτής φυγαδεύτηκε στην ουσία μέσα στο κτίριο και μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση που στα παράθυρα του κτιρίου, τοποθετήθηκαν τραπέζια και μαξιλάρια έτσι ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι της εκδήλωσης από τις πέτρες που πετούσε η ομάδα. 

Ο κ. Πεταλωτής βρίσκεται ακόμα μέσα στο κτίριο εγκλωβισμένος, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας ολοένα και αυξάνονται.


newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια