Η "Δημοκρατία" πυροβολεί σήμερα τον Πάγκαλο


Πρίν από λίγη ώρα η εφημερίδα "Δημοκρατία" εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στα όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή το σημερινό δημοσιεύμα, που τον εμφάνιζε να έχει μείνει σε πανάκριβο ξενοδοχείο στη Βενετία. Στη ανακοίνωση της εφημερίδας των Φιλιππάκη - Μουλίνου, ουσιαστικά γίνεται προαναγγελία και.....
των σημερινών  αποκαλύψεων. Προφανώς, υπάρχει και το τιμολόγιο, από το οποίο και προκύπτει η διαμονή Πάγκαλου. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση - απάντηση της "Δημοκρατίας"

"Για μια επιπλέον φορά, ο Τύπος βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης του Μνημονίου, η οποία αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν μπορεί να αντέξει ούτε την αλήθεια ούτε την κριτική των πεπραγμένων της. Την απειλητική σύσταση-ντιρεκτίβα της κυβέρνησης προς τα ΜΜΕ που τολμούν να γράφουν και να μεταδίδουν ειδήσεις για την Κατοχή της χώρας από τις «δάνειες δυνάμεις» ακολούθησε το παραλήρημα ενός σεσημασμένου υβριστή εναντίον της «δημοκρατίας».Ήταν η σειρά της εφημερίδας μας να δεχτεί τον οχετό λάσπης από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και συναυτουργό των Ιμίων και της υπόθεσης Οτσαλάν Θ. Πάγκαλο, που ενοχλήθηκε από το ακριβές ρεπορτάζ -στο οποίο εμμένουμε- για το πολυτελές τριήμερό του στη Βενετία. Η αμηχανία του αυτοανακηρυχθέντα «Περικλή» για την αποκάλυψη των εξόδων στα οποία υπέβαλε τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό εκδηλώθηκε με έναν γραπτό λίβελο, ο οποίος θα λάβει την απάντησή του όπως του πρέπει: εντύπως (στο αυριανό φύλλο της “δημοκρατίας”)!


http://www.parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια