Τελικά ποιοί εγκλώβισαν τον Πεταλωτή στο κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης; - 'Ολο το χρονικό με φωτο και βίντεο


  Τραμπούκοι και φασίστες κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο;
 Οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ;
 Απλοί πολίτες που το έμαθαν και πήγαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους;
 Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
 


Ολα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από τα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, πρέπει να τα δει κανείς από απόσταση και με όση ψυχραιμία έχει απομείνει σε όλους.

Η είδηση του αποκλεισμού του.....
κυβερνητικού εκπροσώπου στο κτίριο που στεγάζει τα ΚΑΠΗ στην οδό Αλεξιουπόλεως στην Αργυρούπολη έγινε γνωστή λίγο πριν αρχίσουν τα βραδυνά δελτία ειδήσεων και σήμανε συναγερμός.

Στην αρχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έξω από τα ΚΑΠΗ ήταν ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν αποφασίσει να κάνουν την κινητοποίησή τους.

Το νέο του αποκλεισμού όμως μαθεύτηκε γρήγορα και από εκείνη την στιγμή και έπειτα έξω από τα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος κάθε απόχρωσης, κάθε ηλικίας και καθόλου οργανωμένος.

'Οποιος βρισκόταν στην περιοχή άκουγε την είδηση που κυκλοφορούσε στόμα με στόμα οτι: "Είναι ο Πεταλωτής στα ΚΑΠΗ. Πάμε να...."

Και οι 300 έγιναν 500 και οι 500 έγιναν χίλιοι. Και φώναζαν τα γνωστά συνθήματα "Κλέφτες, κλέφτες" και "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ!"

'Οπως η κυρία που άφησε το φαγητό στο φούρνο και έτρεξε να πάει εκεί για να διαμαρτυρηθεί. Δείτε το βίντεο:Υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες που λένε οτι όταν έφτασε ο κ.Πεταλωτής ήταν δεν ήταν 30 άτομα τα οποία ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Του πέταξαν πέτρες αυγά και αμύγδαλα!'Οπως και να έχουν τα πράγματα το γεγονός οτι οι 30 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην αρχή έγιναν μέσα σε 2 ώρες περίπου 1.000 θα πρέπει να προβληματίσει όλους και κυρίως εκείνους που εύκολα μιλούν για τραμπούκους.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φτάνει στα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης. Απέξω περίπου 30 με 50 άτομα φωνάζουν συνθήματα. Μπαίνει μέσα και η εκδήλωση αρχίζει. Ωστόσο, το κλίμα είναι πολεμικό και μέσα και έξω.

Ο κ.Πεταλωτής ακούει ακόμα και ανθρώπους του δικού του χώρου σε έντονο ύφος να του τα ψέλνουν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Απέξω η θεμροκρασία ανεβαίνει. Οι 50 έχουν αυξηθεί. Δεν είναι πια άνθρωποι ενός συγκριμένου χώρου που βρίσκονται έξω από τη μονοκατοικία που φιλοξενεί το ΚΑΠΗ.
Κάποιοι χρησιμοποιούν τα γνωστά λέϊζερ και τα ρίχνουν στο πρόσωπο του κυβερνητικού εκπροσώπου.


Κάποιοι από μέσα σπεύδουν να βάλουν μαξιλάρια στα παράθυρα για να σταματήσουν να τον τυφλώνουν.
'Εξω το κλίμα φουντώνει! 

"Δεν είμαι εγκλωβισμένος!" λέει με έντονο ύφος ο κ.Πεταλωτής αλλά τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν δείχνουν άλλα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΚΛΙΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣΟ κόσμος που έχει μαζευτεί είναι πολύς! Αμέτρητος! 'Οσοι έχουν μάθει οτι στην περιοχή τους είναι πολιτικός και μάλιστα κυβερνητικός τρέχουν έστω και από περιέργεια να δουν τι γίνεται. Κάποιοι άλλοι ενώνονται με τους υπόλοιπους και φωνάζουν συνθηματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που όπως έλεγε δεν ήταν εγκλωβισμένος, καταφέρνει με την βοήθεια των αστυνομικών και όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση να βγει απο την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου. Εκείνη την ώρα κάποιος πετάει μία κροτίδα προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα ευτυχώς ελαφρά. 

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουσιαστικά φυγαδεύτηκε τρέχοντας και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε από το σημείο και την περιοχή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια