Ξεκινάμε Ανένδοτο αγώνα κατά της χούντας Παπανδρέου

Μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, που εξασφαλίζει την μακροπρόθεσμη υποδούλωση της χώρας, έπεσαν οι μάσκες. Ξεκαθάρισε το τοπίο και ξεχώρισε η ήρα από το σιτάρι. Ο κάθε κατεργάρης στην πάγκο του (βλ. βουλευτές, υπουργούς και παράκεντρα εξουσίας), αντιμέτωπος με τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες.
Η στάση και η θέληση....
των Ελλήνων βουλευτών ήταν απολύτως σαφής και οριζοντίως και καθέτως αντίθετη στον ενταφιασμό της χώρας από μία συμμορία ανήθικων πολιτικών, που προτίμησαν να υποκύψουν σε εκβιασμούς (τι «έγραψε» άραγε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, πέρα από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες;) και να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό στην ανέχεια και την μετατροπή της χώρας σε μπανανία και χώρο διάθεσης των πάντων, στο όνομα της αποπληρωμής ενός χρέους που ποτέ δεν ερευνήθηκε, ποτέ δεν γνωστοποιήθηκε και για το οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκε ο καλοπληρωτής λαός εάν επιθυμεί να το πληρώσει…
Από σήμερα, οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πως η χώρα τους κυβερνάται από μία πολιτική – οικονομική δικτατορία, πως οι αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον παίρνονται αλλού και τέλος, πως οι πολίτες μετατρέπονται σε απλούς αριθμούς που θα ελέγχονται στατιστικά…!
Από σήμερα, υποχρέωση του κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσει και να ρίξει την χούντα του Παπανδρέου, να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους συμμετείχαν στην πώληση της πατρίδας μας, της Ελλάδας.
Η χούντα Παπανδρέου θα γνωρίσει την τραγικότητα της μοίρας που επεφύλαξε για την Ελλάδα. Και δεν θα υπάρχουν αιτιολογικά, κανένα, και για όσους συνείργησαν για την στήριξη και παράνομη παραμονή της στην εξουσία (βλ. αξιωματικούς της Αστυνομίας, άνδρες των ΜΑΤ, δικαστές και δημ. Υπαλλήλους που θα τρέξουν να προσεταιρισθούν στο καθεστώς Παπανδρέου). Οποιαδήποτε μελλοντική δήλωση των υπευθύνων πως δεν γνώριζαν, πως τους κορόιδεψαν, πως δεν ήξεραν… δεν θα αποτελεί δικαιολογία για το χάος στο οποίο ρίχνουν την χώρα…
Η τιμωρία του λαού θα είναι σκληρή και παραδειγματική απέναντι σε όσους τόλμησαν να τον μετατρέψουν σε εμπόρευμα προς πώληση στα παζάρια του διεθνισμού προς όφελος των τραπεζιτών. Από δω και στο εξής θα καταγράφονται συμπεριφορές και πρόσωπα, που ενέργησαν ή θα ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών.
Κανένα έλεος στους πωλητές της πατρίδας μας. Κανένα….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια