Αγριο έγκλημα:: Τον σκότωσαν με ένα μαξιλάρι για να μην καταθέσει στην αστυνομία!


Τον βρήκαν δεμένο στο πάτωμα -Το θύμα ήταν υπερήλικας και βασανίστηκε από τους δράστες - Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί του...


Προσπάθησαν να τον κλέψουν πριν από τρεις ημέρες. Ο 97χρονος κ. Γιώργος, συνταξιούχος αστυνομικός, φαίνεται...
πως είχε αναγνωρίσει τους δράστες και θα κατέθετε σχετικά στις αστυνομικές αρχές. Δεν πρόλαβε όμως, καθώς προχθές τα ξημερώματα, άγνωστοι εισέβαλλαν και πάλι στο σπίτι του υπερήλικα και τον σκότωσαν, προκαλώντας του ασφυξία με μία μαξιλαροθήκη.

Ο 97χρονος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 17:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, από έναν 49χρονο, τον άνθρωπο που τον φρόντιζε, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, έμενε μόνος του στο κέντρο του χωριού Βενεράτου στο Ρέθυμνο. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας λίγη ώρα πριν έρθει αντιμέτωπος με τους δολοφόνους του ήταν στο καφενείο του χωριού και έφυγε για να ξεκουραστεί στη διάρκεια του μεσημεριού, όπως συνήθιζε να κάνει καθημερινά. Οι δολοφόνοι του, αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του , τον στραγγάλισαν χρησιμοποιώντας μία μαξιλαροθήκη κι ένα λευκό σκοινί. Του σκέπασαν το πρόσωπο με το κάλυμμα του κρεβατιού και συνέχισαν να ψάχνουν ντουλάπια και συρτάρια αναζητώντας χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα για να πάρουν μαζί τους.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν εάν η άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου συνδέεται με την κλοπή στο σπίτι του που είχε σημειωθεί στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας. Κι αυτό γιατί ο άτυχος άνδρας είναι πιθανόν, όπως έλεγαν οι κάτοικοι του Βενεράτου, να αναγνώρισε τα άτομα που είχαν μπει στο σπίτι του ψάχνοντας τα χρήματα που είχε από τη σύνταξή του. 

Ίσως να ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα πριν προλάβει να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, την οποία είχαν ενημερώσει οι συγγενείς του για την κλοπή που προηγήθηκε. Δυστυχώς όμως ο 97χρονος δεν πρόλαβε να δώσει κατάθεση στις Αρχές, αφού επρόκειτο να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα για να καταγγείλει το γεγονός.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια