Σοβαρά επεισόδια στο συλλαλητήριο του ΟΦΗ ! Επέμβαση των ΜΑΤ


Συλλαλητήριο με επεισόδια...των οπαδών του ΟΦΗ- Ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου και στην Α' ΔΟΥ- Μία τραυματίας- Έκκληση Κεφαλογιάννη στη Βουλή

Από σοβαρά επεισόδια συνοδεύτηκε..... η αποψινή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ που ήταν αποφασισμένοι να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη  αδειοδότηση της ομάδας τους.
 Η πλατεία των Λιονταριών νωρίτερα ήταν γεμάτη (περίπου 5000 φίλαθλοι) και το βράδυ, όπως προνηνυόταν, είναι καυτό!
 Πριν από λίγο και μετά τα επεισόδια στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θερμόαιμοι άναψαν φωτιές σε φωτοτυπικά μηχανήματα, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Α' ΔΟΥ όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές κι έβαλαν φωτιά . Δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά στο δικαστικό μέγαρο. Επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ και συμπλοκές αυτή την ώρα στα Λιοντάρια..ενώ καίγεται ο 4ος όροφος της Α΄ΔΟΥ!
Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μία νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την 25ης Αυγούστου με αναπνευστικά προβλήματα καθώς τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα σε πολλά κεντρικά σημεία για να διαλύσουν το πλήθος...
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι καφετέριες στο πάρκο Θεοτοκόπουλου άδειασαν κι επικράτησε πανικός!
 



Νωρίτερα, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Νίβουν τα χέρια τους σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Ο καθένας μας παραπέμπει στον άλλο. Ας μας αποδείξει ο κ. Γερουλάνος ότι είναι πιο δυνατός από τον Αχιλλέα Μπέο».
 Ο... γνωστός Αλέξης επέστρεψε στην κορυφή του κτιρίου της βασιλικής του Αγίου Μάρκου, για να κρεμάσει ένα πανό .«Δικαιοσύνη εδώ και τώρα στον ΟΦΗ, λαμόγια σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία-Σούπερ Κλίκα», αναφέρει το πανό, ενώ έχει φωτογραφίες των Πιλάβιου, Μπέου, Μαρινάκη Κομπότη και γράφει «είστε όλοι συνένοχοι». Δίπλα από τον Κομπότη είναι τα σηματάκια της ΕΠΟ και της Λίγκας, ενώ πάνω από το κεφάλι του γράφει «Χορηγός Πάμε Στοίχημα»

 

Ενας οπαδός πήρε το μικρόφωνο, και είπε: «Σε πέντε λεπτά αρχίζει η πορεία. Αν θέλετε παμε στο αεροδρόμιο ή πάμε να κλείσουμε τις δύο εφορίες, όσο μπορούμε για περισσότερο, γιατί το χρήμα τους πονάει»
 
Στο μεταξύ εξώδικο απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο ουσιαστικά προσπαθεί να "μπλοκάρει" την επικύρωση, αύριο, του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής ώστε τα επόμενα 24ωρα να πετύχει την επανεξέταση της ανάκλησης της απόφασης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.
Σημειώνεται ότι το μεσημέρι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΠΟ τα μέλη της αντιπροσωπείας πολιτικών φορέων και εκπροσώπων του ΟΦΗ που βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσουν να πρωτοκολληθεί η αίτηση ανάκλησης.

Η αίτηση μπορεί να έχει κατατεθεί από την Τετάρτη, ωστόσο δεν έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, με αποτέλεσμα να μην παίρνει σειρά για να επανεξεταστεί.

 
Η υπόθεση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς όσο περνούν οι μέρες, πλησιάζει η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία αναμένεται αύριο. Αν αυτό γίνει χωρίς να έχει πρωτοκολληθεί η αίτηση ανάκλησης, θα μείνει εκτός play off και πλέον!
Πάντως η πλευρά του ΟΦΗ είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια, διαδικασία, ωστόσο που είναι άκρως χρονοβόρα, και με αμφίβολα αποτελέσματα.

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη στη Βουλή
Για παραβίαση συγκεκριμένων διατάξεων έκανε λόγο νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, καλώντας την Πολιτεία να αφήσει τις "υπόγειες διαδρομές" και να εφαρμόσει τον Νόμο επανεξετάζοντας τον φάκελο του ΟΦΗ. Ο ίδιος έκανε λόγο για απόλυτο σεβασμό στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ αλλά όπως είπε θα πρέπει ο φάκελος να επανεξεταστεί.

                                                                                   cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια