ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ; "Να βγει ο στρατός στην Αθήνα" εισηγήθηκαν στον Παπανδρέου στενοί του συνεργάτες


Εισηγήσεις ώστε να κατέβει μέχρι και στρατός στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να υπάρχουν στο πρωθυπουργικό γραφείο μετά και την δύσκολη προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη. Έγκυρες πηγές του protothema.gr αναφέρουν πως συνεργάτες του πρωθυπουργού υπενθύμισαν.... στον Γιώργο Παπανδρέου το τί είχε συμβεί πριν από χρόνια στην Ιταλία, όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε κατεβάσει τον στρατό για να λύσει παρόμοιο πρόβλημα, ανακάμπτοντας σημαντικά στις δημοσκοπήσεις. Ανάλογες όμως είναι οι εισηγήσεις και από μικρή ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θεωρούν πως "θα πρέπει να υπάρχει απαγκίστρωση από τα φοβικά σύνδρομα της γενιάς του Πολυτεχνείου".

Με αυτήν την προοπτική πάντως είναι κάθετα αντίθετος ο Χρήστος Παπουτσής (γνήσιος εκφραστής του Πολυτεχνείου), ο οποίος μάλιστα φέρεται να δήλωσε πως σε μια τέτοια περίπτωση η παραίτησή του είναι δεδομένη. Το Μέγαρο Μαξίμου με τη σειρά του κρατά χαμηλά τη σχετική συζήτηση θεωρώντας πως αυτή "βλάπτει το προφίλ της προοδευτικής διακυβέρνησης".

Μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει αντίθετος με αυτές τις εισηγήσεις αφού δεν θα ήθελε η Αθήνα ενόψει της τουριστικής περιόδου να θυμίζει Αίγυπτο.

Παρά ταύτα, ακριβώς πατώντας στην ίδια περίοδο, οι εισηγητές της σκληρής γραμμής θεωρούν πως ο στρατός θα πρέπει να δώσει μήνυμα ασφάλειας στους τουρίστες για να μην συνεχιστούν φαινόμενα επιθέσεων εις βάρος τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια