Αύριο στις 18:00 έρχεται το τέλος του κόσμου!


Αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το σήμερα γιατί αύριο θα  γίνει η Δευτέρα Παρουσία....

(Και οχι τίποτα άλλο δεν θα προλάβει ο GAP να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Κρίμα ρε γαμώτο....)  
Τουλάχιστον αυτό...
υποστηρίζει ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ. Μάλιστα, σε αντίθεση με το Νοστράδαμο και με τους Μάγια, ο Κάμπινγκ δε διστάζει να γίνει πολύ συγκεκριμένος και να προφητεύσει όχι απλά το έτος, ούτε απλά την ημέρα, αλλά ακόμη και την ώρα της συντέλειας του κόσμου.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον 89χρονο (συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό) από την Καλιφόρνια, στις 21 Μαϊου του 2011 και ώρα 6 το απόγευμα (ώρα Καλιφόρνια, δηλαδή στις τέσσερις τα ξημερώματα της 22ης Μαϊου ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν οι ουρανοί και το 2% του πληθυσμού της γης να μεταφερθεί στον παράδεισο. Όσο για το υπόλοιπο 98%, αυτό πρόκειται να καταλήξει εξπρές στην κόλαση.
Εξωπραγματική σε σημείο εξωφρενικό, η παραπάνω «προφητεία» κανονικά δεν θα άξιζε ειδησεογραφικής κάλυψης. Έλα όμως που ο «προφήτης» ελέγχει ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών (το επονομαζόμενο Family Radio Network) το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες και έχει παρουσία όχι μόνο στις ΗΠΑ (όπου διαθέτει 66 σταθμούς) αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου (Νότια Αφρική, Ρωσία, Τουρκία κ.α.). Επιπλέον, σα να μην έφτανε η ραδιοφωνική κάλυψη, ο Κάμπινγκ έχει φροντίσει να προωθήσει την «προφητεία» του αναρτώντας σχετικά «εσχατολογικά» μηνύματα πάνω σε περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες των ΗΠΑ.
Μελετητής της Βίβλου τα τελευταία 70 χρόνια, ο Αμερικανός ισχυρίζεται πως βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες (αριθμός ο οποίος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17) από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.). Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη.
Να σημειωθεί, πάντως, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάμπινγκ κηρύττει το τέλος του κόσμου. Το είχε ξανακάνει, αλλά χωρίς επιτυχία, το Σεπτέμβρη του 1994. Περίπου 16 χρόνια μετά, το τέλος ξανάρθε.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια