Έφοδος εμπρηστή στο υπ. Μεταφορών


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε εχθές, μέσα στο γραφείο Πρωτοκόλλου του υπουργείου Μεταφορών, που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Χαριλάου Τρικούπη.
Άγνωστος άνδρας, κάτω...
από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε μέσα στο γραφείο, όπου εκείνη την ώρα ήταν μία υπάλληλος, τη φίμωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε έγγραφα.
Η γυναίκα στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο γραφείο, υπέστη εγκαύματα στα χέρια και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο δράστης εξαφανίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες από το υλικό των καμερών ασφαλείας μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπισθεί, ούτε να μπαίνει, αλλά ούτε και να βγαίνει από το κτίριο. Ωστόσο οι έρευνες που έγιναν για τον εντοπισμό του δεν απέδωσαν. Επίσης μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άγνωστος άνδρας χρησιμοποίησε οινόπνευμα για να βάλει τη φωτιά, το οποίο πήρε από ένα ντουλάπι, μέσα στο γραφείο.
Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να περάσει μέσα σε ένα κτίριο που ανήκει στο υπουργείο Μεταφορών, φυλάσσεται από αστυνομικό στην είσοδό του, αλλά και από σεκιούριτι, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια