Ποιος είναι... νονός και λαμόγιο και ποιον λένε... μπροστάντζα

Ποιος είναι... νονός και λαμόγιο και ποιον λένε... μπροστάντζα
Ξέφυγε από τα εσκαμμένα η σύγκρουσηΜεϊμαράκηΚαρατζαφέρη, με τους δύο άνδρες να  χρησιμοποιούν βαρύτατους χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο δημόσια. 

Ο πρώην υπουργός...

Άμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αφορμή το επίμαχο θέμα των υποβρυχίων και την αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη χθες από την Ολομέλεια της Βουλής, μιλώντας στον Realfm, έκανε λόγο για «νονούς, λαμόγια και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν δυσανάλογη ως προς τη δύναμή τους, παρέμβαση στο δημόσιο λόγο». Μάλιστα πρόσθεσε ότι  «πρέπει να απαντήσουμε με τους δικούς του όρους για να ανατάξουμε ηθικά το πολιτικό σύστημα. Να υπάρξει κάθαρση σε ό,τι σάπιο υπάρχει.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο 9, μίλησε για παλιανθρωπιές, για ανοησίες και κόλπα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Πάρτε την κατάθεση των στενών συνεργατών του, όπως του κ. Βασιλάκου για το πως χειρίστηκε την υπόθεση τότε ο κ. Μεϊμαράκης, τότε που είχαμε εμείς το “πάνω χέρι”. Τα αντισταθμιστικά, που πληρώσαμε 700 εκατ. ύστερα. Τα λέγαμε “πλωτά φέρετρα” και την περίοδο της ΝΔ πληρώσαμε 700 εκατ. στους Γερμανούς. Επειδή τους κυνηγάει η αλήθεια και κάποια μέρα θα καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, προσπαθούν να “πετάνε πέτρες” παντού», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης δεν δίστασε να προχωρήσει σε βαρύτατο υπαινιγμό εναντίον του πρώην υπουργού: «εγώ δεν έχω ψευδώνυμα. Γιατί στην πιάτσα τον λένε “προστάντζα”; Επειδή προτρέχει; Μάλλον γι΄ αυτό τον λένε έτσι», είπε. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η συνέντευξη του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” που κυκλοφορεί όπως όλες οι εφημερίδες εκτάκτως το Σάββατο. 
“Ο κ. Μεϊμαράκης που στην πιάτσα αποκαλείται ως ο κύριος προστάτζας- άγνωστο γιατί - είναι ο πλέον απαξιωμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας στο στράτευμα”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατηγορώντας τον πως ούτε κατήγγειλε τη σύμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου , ούτε και έκανε επαναδιαπραγμάτευση όταν οι Γερμανοί ήταν στα κάτω τους. 


Θυμίζουμε ότι χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης τον πίεζε να προχωρήσει στην προμήθεια των υποβρυχίων. Μάλιστα τον επισκέφθηκε για το λόγο αυτό στο υπουργείο, ενώ οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κατέθεταν διαδοχικές ερωτήσεις στη Βουλή. 

http://www.newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια