Ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης

Με τις πρακτικές των Ες Ες παρομοίασε τις επιθέσεις στελεχών του Συνασπισμού εναντίον του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του σε πολιτικό περιοδικό. Έκανε λόγο για αριστερή δικτατορία στον...
τύπο και τη διανόηση. Απέκλεισε την πιθανότητα κοινωνικής εξέγερσης χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες "μικροαστούς" και "κακομαθημένους"

Σε νέους βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο πολιτικό περιοδικό "Crash".
Ο κ. Πάγκαλος ερωτηθείς για το επεισόδιο στο Παρίσι, χαρακτήρισε τα μέλη του Συνασπισμού "αποτυχημένους κομμουνιστές" και παρομοίασε τις πρακτικές τους με αυτές των Ες Ες!
"Δεν ζητούσαν να με εμποδίσουν να μιλήσω, θα το καταλάβαινα. Θέλανε να φύγω από την αίθουσα. Μου απαγόρευαν να είμαι σε μια αίθουσα, γιατί είμαι εγώ και γιατί εκείνοι είχαν αποφασίσει ότι κάποιος σαν και εμένα δεν έχει δικαίωμα να δει ένα έργο του Γαβρά στο Παρίσι" λέει χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος και προσθέτει:
"Τι άλλο έκαναν οι Ες Ες όταν έμπαιναν σε μια αίθουσα; Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν όλοι οι Εβραίοι και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο χιτλερισμός στη Γερμανία".
Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά των πολιτικών, τονίζει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από συναδέλφους του για το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα "τα κτήνη που έδειραν τον Κ. Χατζηδάκη".
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημειώνει ότι Συνασπισμός και ΚΚΕ έχουν δυσανάλογη παρουσία στον τύπο και στη διανόηση (κάνει λόγο για μορφή δικτατορίας στους συγκεκριμένους χώρους), την ώρα που στον κόσμο είναι ανύπαρκτα και προέβλεψε ότι ο Συνασπισμός δεν θα μπει στη βουλή.
"Εγώ το προβλέπω αυτό και θα τελειώσει αυτό το αστείο" δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σε ερώτηση για τους συνδικαλιστές και για το ότι το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" δεν τον συμπαθεί, ο κ. Πάγκαλος απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο δημοσίους υπαλλήλους, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είπε κανέναν "κοπρίτη", αλλά μίλησε μόνο για αυτούς που διορίζονται με ρουσφέτι.
Αναφερόμενος για το αν υπάρχει πιθανότητα μεγάλης κοινωνικής εξέγερσης ακόμα και από τα στρώματα του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το αποκλείει.
"Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων; Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω τέτοια πράγματα. Πραγματικά ο κάθε λαός έχει δικαίωμα να αυτοκτονήσει, αλλά εξέγερση λαού ο οποίος είναι ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω.." σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.
Τέλος ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές τις οποίες χαρακτηρίζει "αυτοκτονία".
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια