Έμπορος ναρκωτικών επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Έμπορος ναρκωτικών επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Ο 22χρονος διακινητής προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε

Συνολικά 140 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Πύργου, ενώ συνέλαβαν τον αγοραστή αλλά και τον διακινητή. Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν για ένα νεαρό 23 ετών στη Μυρτιά που κατείχε χασίς, έκαναν τις σχετικές έρευνες.

Στην κατοχή του βρήκαν μια σακούλα με 35 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προμηθευτεί ποσότητα 50 γραμμαρίων από νεαρό υπήκοο Αλβανίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το τηλέφωνο του Αλβανού διακινητή και έκλεισαν μαζί του συνάντηση για να αγοράσουν ναρκωτικά αξίας 200 ευρώ.

Ως σημείο συνάντησης ορίστηκε περιοχή επί της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας – Μαραθιάς. Ο «έμπορος» έφτασε στο ραντεβού και μόλις οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, τους επιτέθηκε και ύστερα από πάλη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Μαζί του είχε μια σακούλα με 105 γραμμάρια χασίς. Ο νεαρός διακινητής, 22 ετών, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Πηγή: iliatora.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια