Συνεχίζεται η κόντρα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο

Συνεχίζεται η κόντρα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο

ΔΕΙΤΕ: Ολόκληρο το βίντεο από τα πρακτικά της Βουλής

Προϊόν προπαγάνδας χαρακτηρίζει ο Π. Καμένος το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες από την κόντρα του με τον υπουργό άμυνας κ. Β. Βενιζέλο. Ο βουλευτής παρενέβη στην... στήλη σχολίων του newsbeast.gr σημειώνοντας τα εξής:

«Το μονταρισμένο βίντεο είναι απόσπασμα που μοιράστηκε από το γραφείο Βενιζέλου μέσω ΝΕΤ και -μεγάλου καναλιού-στον ιστότοπο της Βουλής μπορείτε να δείτε τι πραγματικά έγινε.

Ανάρτησα και τα πρακτικά. Έχετε δίκιο για τα σχόλια βάση αυτών που είδατε αλλά είναι προϊόν προπαγάνδας.

Πάνος Καμμένος».

Το newsbeast.gr αναρτά σήμερα ολόκληρη την συνομιλία από τα πρακτικά της Βουλής δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους αναγνώστες του να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Καμμένο ουδέποτε υποστήριξε ότι εβλήθη το ελληνικό πλοίο «Λήμνος». Βρισκόταν όμως στην ευρύτερη περιοχή όταν το παράκτιο πυροβολικό του Καντάφι έβαλε στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Σύρτης. Βάση αυτού ,ο βουλευτής απεύθυνε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό. 

Την ίδια στιγμή κύκλοι του υπουργείου εθνικής άμυνας επιμένουν ότι όλα αυτά είναι «μυθεύματα» τονίζοντας ότι το «Λήμνος» είναι εκτός της περιοχής στρατιωτικών επιχειρήσεων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια