Βγήκαν ραντεβού και ανακάλυψαν ότι είναι αδέλφια!


Έψαχνε τον έρωτα σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και βρήκε το χαμένο αδελφό της! Πρόκειται για μια 42χρονη Βρετανίδα, τη Sarah Kemp. Το όνειρό της ήταν να βρει ένα σύντροφο, με τον οποίο θα μοιράζεται πολλά κοινά.

Έχοντας αυτό στο μυαλό της γράφτηκε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, μέσω της οποίας γνώρισε τον George Bentley.
Η διαδικτυακή γνωριμία τους μετρούσε τρεις μήνες, με το ενθουσιασμένο ζευγάρι να ανταλλάζει email και φωτογραφίες, όταν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να τα πουν και από κοντά.
Στο πρώτο τους ραντεβού, όμως, ανακάλυψαν ότι έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα φαντάζονταν.

Πιάνοντας μιας συζήτηση για την παιδική τους ηλικία, συνειδητοποίησαν ότι είναι τα δύο αδέλφια που χωρίστηκαν πριν από 36 χρόνια.
«Φαντάζεστε την έκπληξη, τη χαρά και ταυτόχρονα τη ντροπή που νιώσαμε και οι δύο; Ήταν κάτι τρελό», είπε η Sarah Kemp για τη στιγμή της αναγνώρισης.

Οι γονείς τους χώρισαν το 1975. Η Sarah ήταν έξι ετών και ο αδελφός της George ήταν 11 ετών. Η μητέρα πήρε μαζί της την κόρη και έφυγαν για το Εδιμβούργο, ενώ ο πατέρας έμεινε με το γιο στο Λονδίνο.
Οι γονείς δεν κράτησαν καμία επαφή και έτσι τα παιδιά δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ.
Ανακαλώντας η Sarah τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, λέει: «Ήταν σαν να γνωριζόμαστε μια ζωή» και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.
Πάντως, η πρώτη αμηχανία τη στιγμή της αποκάλυψης ξεπεράστηκε γρήγορα και τα δύο αδέλφια γιόρτασαν την επανένωσή τους με ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια