Ποιος φοβάται... το γιαούρτι

Αλλάζουν στέκια οι πολιτικοί λόγω της οργής του κόσμου

Ποιος φοβάται... το γιαούρτιΜε το Κολωνάκι και το κέντρο της Αθήνας να έχουν εξελιχθεί σε … απαγορευμένη ζώνη για τους πολιτικούς και τους επώνυμους λόγω των επεισοδίων και των προπηλακισμών εις βάρος τους, τα στέκια των βορείων προαστίων δέχονται πλέον όλο και συχνότερα τις επισκέψεις της πολιτικής και οικονομικής ελίτ του τόπου. 

Μακριά από την καυτή ζώνη του κέντρου, προσφέρουν ασφάλεια από διαδηλωτές και διαμαρτυρόμενους, αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς από γιουχαΐσματα, φωνές και εσχάτως, γιαούρτια.

Πριν από λίγες μέρες στο θέατρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο πρώην υπουργός Γ.Παπαντωνίου, αν και εμφανίστηκε μόλις τρία λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης, άκουσε ουκ ολίγα. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι αποδοκιμασίες των θεατών ήταν τόσο έντονες που κάποιοι είπαν ότι αν η παράσταση ξεκινούσε 10 λεπτά αργότερα, ο πρώην υπουργός θα έφευγε.

Την ίδια στιγμή, άλλοτε παντοδύναμοι και «γαλάζιοι» πολιτικοί όπως ο Γ.Βουλγαράκης, Μ. Κεφαλογιάννης και Α.Σπηλιωτόπουλος προτιμούν πλέον να κυκλοφορούν στο Ψυχικό και την Κηφισιά ξορκίζοντας στέκια που βρίσκονται στο κέντρο. Προτιμούν να βλέπουν τους φίλους τους στα σικ εστιατόρια και μπαρ των Βορείων Προαστίων όπου νιώθουν πολύ πιο ασφαλείς και μακριά από την οργή του κόσμου που κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας.

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια