Ακόμα και πρωταγωνιστές σε σίριαλ έκαναν στη Βουλή τους μετανάστες…

Ακόμα και πρωταγωνιστές σε σίριαλ έκαναν στη Βουλή τους μετανάστες…

Σκηνές απείρου κάλους μεταξύ Ραγκούση-Καρατζαφέρη

«Ο ΛΑ.Ο.Σ. σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταθέσει μήνυση κατά των υπουργών που πήραν αυτήν την απόφαση, η οποία ελήφθη δυο μέρες μετά το τριώδιο».

Η δήλωση ανήκει στο Γ. Καρατζαφέρη, αναφέρεται στο θέμα της Υπατίας, και είναι μόλις μια από τις πολλές μεγαλόσχημες ατάκες που ακούστηκαν στη Βουλή το τελευταίο τρίωρο.

Διότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το πήγε ακόμα πιο πέρα, προβλέποντας ότι «ο Χασάν θα γίνει πρωταγωνιστής σε σίριαλ» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για «υφαρπαγή εξουσίας της Βουλής».

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Ραγκούσης προσήλθε στη Βουλή και τόνισε ότι δεν δόθηκε ούτε μία άδεια παραμονής, αλλά ούτε και η υπόσχεση ότι θα δοθούν.

«Όλα είναι εφαρμογή του νόμου. Δεν νομοθετήσαμε εμείς για τους μετανάστες», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.
Ο Κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ έκανε λόγο περί «αποτυχίας και απολύτως φοβικής κυβέρνησης», ενώ ο Θ. Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «η δημοκρατική Ελλάδα σήμερα μπορεί να έχει ψηλά το κεφάλι».

Και πρόσθεσε:«Όταν η Θάτσερ βγήκε ένα βράδυ και είπε το κράτος δεν εκβιάζεται, λίγες ώρες μετά ο Μπόμπι Τσαντ πέθανε. Πολλοί επιχειρούν να κάνουν πολιτικές καριέρες με την μισαλλοδοξία».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια