Φορέας του AIDS βίαζε ανήλικα κορίτσια

Φορέας του AIDS βίαζε ανήλικα κορίτσια

Ποινή χάδι στο 65χρονο τέρας!

Σε κάθειρξη εννέα ετών καταδικάστηκε ένας πρώην μουσικός στη Γερμανία επειδή κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες ανήλικα κορίτσια στην Ταϊλάνδη ενώ γνώριζε ότι ήταν φορέας του ιού HIV αλλά δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη για να μην κολλήσει τα παιδιά.

Σε βάρος του 65χρονου, που είναι πρώην μέλος του συγκροτήματος Godewind, εκκρεμούσαν 403 κατηγορίες περί κακοποίησης ανήλικων παιδιών. Επειδή είναι φορέας του HIV, κάτι που δεν αποκάλυπτε στις ανήλικες κοπέλες με τις οποίες ερχόταν σε σεξουαλική επαφή, είχε κατηγορηθεί επίσης ότι επιχείρησε να μολύνει τα θύματά του.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τα περισσότερα από τα αδικήματα που φέρεται να έγιναν από το 2005 έως το 2009 στο θέρετρο Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Από το 1993 τα γερμανικά δικαστήρια επιτρέπεται να δικάζουν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, όπου και αν έχουν διαπραχθεί.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελίας να κρατηθεί ο 65χρονος προληπτικά αφού εκτίσει το σύνολο της ποινής του ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο ανθρώπους εφόσον αφεθεί ελεύθερος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια