«Δεν θα κάτσω στα αυγά μου»

«Δεν θα κάτσω στα αυγά μου»

ΑΚΟΥΣΤΕ: Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την κατάσταση στο ALTER

Στο «πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα» που αντιμετωπίζει ο τηλεοπτικός σταθμός Alter αναφέρθηκε σήμερα από τη συχνότητα του Real FM o Νίκος Χατζηνικολάου, εξηγώντας πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση και επισημαίνοντας την ανάγκη ότι όλες οι πλευρές να κάνουν λίγη υπομονή έως ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες. 

«Δεν πρέπει να κλείσει και δεν θα κλείσει πιστεύω», πρόσθεσε, αναφέροντας πως αποτελεί μία ελεύθερη φωνή και πως απασχολεί 730 ανθρώπους.  

Ο Ν. Χατζηνικολάου κάλεσε την  κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου να συμπεριφερθούν «με πολύ μεγάλη προσοχή» γιατί η τωρινή συμπεριφορά τους «εξωθεί τα πράγματα στα άκρα και το κανάλι στο κλείσιμο». «Εκτός κι αν το θέλουν κλειστό», πρόσθεσε. 

Ο Ν. Χατζηνικολάου μίλησε για «εγκληματικά σφάλματα» της διοίκησης του Alter και ζήτησε μία ρύθμιση «που να έχει λογική» για τα χρέη του Alter, εξηγώντας πως με τον υπάρχοντα διακανονισμό πληρώθηκαν 1,2 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο και το κανάλι κλήθηκε να πληρώσει όλα τα υπόλοιπα- συνολικά ήταν 5 εκατ. ευρώ περίπου- τον Δεκέμβριο.

«Μην κλείσετε το κανάλι, δεν είναι καλό», είναι η έκκληση που απηύθυνε ο Ν. Χατζηνικολάου προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών, «οι φωνές δεν θα πάψουν να ακούγονται ακόμα κι αν κλείσει, σας το λέμε να το ξέρετε. Ούτε εγώ ούτε ο συνεργάτης μου Ανδρέας Κουρής θα κάτσουμε στα αυγά μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα», είπε.  

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια