Βρέφος κλειδώθηκε σε χρηματοκιβώτιο


Η περιέργεια οδήγησε ένα κοριτσάκι 14 μηνών να παγιδευτεί μέσα στο χρηματοκιβώτιο μιας τράπεζας, στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ.
Η μικρή βρέθηκε με τη μητέρα της στην τράπεζα για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, η οποία εργάζεται εκεί. Καθώς οι δύο γυναίκες συζητούσαν το
κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής τους και άρχισε να περιπλανιέται στους χώρους της τράπεζας.
Η βόλτα της κατέληξε στο χρηματοκιβώτιο και χωρίς να την προσέξει κανείς μπήκε στο φυλασσόμενο με ισχυρά συστήματα ασφαλείας χώρο. Ο υπάλληλος έκλεισε τη βαριά πόρτα πίσω της.
Όταν η μητέρα της κατάλαβε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί, άρχισε να την ψάχνει απεγνωσμένα, όμως τα ίχνη της είχαν χαθεί.
Ούτε η αστυνομία και η πυροσβεστική μπορούσαν να βρουν κάποιο ίχνος της, μέχρι που κοίταξαν τα βίντεο από το κλειστό σύστημα ασφαλείας της τράπεζας.
Ευτυχώς, είχαν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του βρέφους μέχρι και η κατάληξη της βόλτας. Πλησιάζοντας το χρηματοκιβώτιο την άκουσαν μάλιστα να κλαίει πίσω από την ατσάλινη πόρτα.
Το χρηματοκιβώτιο λειτουργούσε με χρονοδιακόπτη, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορούσε να το ανοίξει πέραν της προγραμματισμένης ώρας.
Κλήθηκε ένας ειδικός κλειδαράς, ο οποίος με έναν πολύ ισχυρό τρυπάνι κατάφερε μετά από τέσσερις ώρες να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Σε όλο αυτό το διάστημα οι πυροσβέστες «γέμιζαν» με φρέσκο αέρα τους αεραγωγούς που κατέληγαν στο χρηματοκιβώτιο, για να μην χάσει το παιδί τις αισθήσεις του από την έλλειψη οξυγόνου.
Όταν άνοιξε η πόρτα, η μικρή βγήκε κλαίγοντας με λυγμούς, καθώς είχε τρομοκρατηθεί από το θόρυβο του τρυπανιού και έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της.
Ο ήρωας της ημέρας δεν ήταν άλλος από τον κλειδαρά, Ron Snively, ο οποίος ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Όταν η περιπετεια έληξε, δήλωσε ότι ήταν «μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής» του.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια