Ο καιρός την Τρίτη


Νεφώσεις και τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά ενώ πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. 

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις. Ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2  έως 9  βαθμούς Κελσίου. Στα Δυτικά θα είναι 2 –3 βαθμούς χαμηλότερη

Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά  κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί εντάσεως 3 με 5  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα σημειωθούν  νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες  διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια,  βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6  Μποφόρ και το βράδυ 5 με 7 Μποφόρ. Στα Νότια θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια