«Βυθίζεται» η εθνική οδός Τρίπολης-Καλαμάτας

«Βυθίζεται» η εθνική οδός Τρίπολης-ΚαλαμάταςΠρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας στο Δερβένι όπου ο δρόμος φαίνεται ότι κατολισθαίνει με κίνδυνο να χειροτερέψει η κατάσταση ,σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακοκαιρία. Στο σημείο υπάρχει σήμανση και το φαινόμενο παρακολουθείται από τις Αρχές.


Στην εταιρεία που κατασκευάζει το καινούργιο δρόμο στην περιοχή, δόθηκε η εντολή και κατασκευάζεται, με γρήγορους ρυθμούς, παράπλευρος δρόμος προκειμένου αν εξελιχθεί το φαινόμενο της καθίζησης - κατολίσθησης να μην δημιουργηθεί πρόβλημα αποκλεισμού της Μεσσηνίας.

Συνεχή ενημέρωση για την κατολίσθηση ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ,αλλά και την άμεση διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των διερχομένων καθώς και την ενεργοποίηση και εγρήγορση όλου του τεχνικού μηχανισμού, ώστε να γίνει δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών του παράπλευρου δρόμου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι, ανεξάρτητα από την πορεία των εργασιών στην νέα εθνική οδό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουμε για τον συγκεκριμένο δρόμο (παλιά εθνική οδός Τρίπολης - Καλαμάτας), αλλά θα πρέπει ο δρόμος αυτός να αναβαθμιστεί και να είναι απόλυτα λειτουργικός.

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια