Τι λένε τα άστρα


Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας 
και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός
Πολλές από τις δυσκολίες που περάσατε τα τελευταία χρόνια φαίνεται σήμερα πως θα γίνουν μια δυσάρεστη ανάμνηση για σας. Η αισιοδοξία, η υπευθυνότητα και μια καλή διάθεση θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας σήμερα.
Ταύρος
Μια ιδιαίτερη ένταση σε σχέση με κάποιον πολύ γνωστό σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ίσως να μην εξαρτηθεί και τόσο πολύ από σας. Οι επιλογές φαίνεται πως είναι ήδη αποφασισμένες. Δεχτείτε τις οποιεσδήποτε αλλαγές αποφεύγοντας να δείξετε την δυσαρέσκειά σας. Ο χρόνος θα δείξει αν είχατε δίκιο.
Δίδυμοι
Η δημιουργική σας ορμή είναι πολύ δυνατή Αυτή την μέρα και μπορεί να εκφραστεί είτε με την έντονη επιθυμία σας να κάνετε παιδιά ή από την αμετάκλητη απόφασή σας για το αντίθετο να δώσετε όλη την ενέργειά σας σε κάποια άλλη δημιουργική προσπάθεια. Αν έχετε ήδη παιδιά, στη σχέση σας μαζί τους θα υπάρξει κάποια ένταση. Δεν μπορείτε να ελέγξετε οτιδήποτε συμβαίνει ή κάνουν τα παιδιά σας και αυτό θα σας φέρνει συχνά σε κατάσταση ψυχολογικής έντασης ή ακόμα και βίαιου ξεσπάσματος.
Καρκίνος
Ο δρόμος προς την καριέρα σας σήμερα είναι ανοικτός αν και πολύ πιθανόν να έρχεται σε σύγκρουση με κάποια όνειρα ή ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να συμβιβάσετε την πραγματικότητα με τα πιο εσωτερικά πιστεύω σας.
Λέων
Μια δύσκολη ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και επιπρόσθετα καθήκοντα σήμερα. Πολλά πράγματα που τα είχατε παραμελήσει πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Ίσως να είναι μια καλή ημέρα στη ζωή σας για να γυρίσετε «πίσω» και να επανεκτιμήσετε ορισμένα πράγματα μέσα από μια διαφορετική γωνία. Θέματα υγείας δικής σας ή ακόμα και συγγενών πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν αποσπώντας ένα μέρος από τις δραστηριότητές σας.
Παρθένος
Ίσως μια πολύ σημαντική ημέρα στη ζωή σας σε άμεση σχέση με τα ενδιαφέροντά σας. Εδώ είναι που οι αλλαγές της ημέρας και οι συνθήκες που γίνονται θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την έμφυτη ψυχραιμία και σταθερότητα αποφάσεων που έχετε και τον τρόπο που θα τις χρησιμοποιήσετε. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή χωρίς να δίνετε μεγάλη σημασία στα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας.
Ζυγός
Πλούσια αλλά μονόπλευρη συναισθηματική ζωή θα σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε ορισμένα καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να κινείται μεταξύ της ανάγκης για να πετύχετε κάποιους στόχους και της διάθεσής σας να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς προσωπικό και κατά κάποιο τρόπο εξωπραγματικό. Τουλάχιστον για τους άλλους. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια ισορροπία μεταξύ των συναισθηματικών σας διαθέσεων και των αναγκών σας. Η ημέρα που θα ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα στη ζωή σας είναι κοντά.
Σκορπιός
Η ευκαιρία που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σήμερα. Η επιθυμία σας για επαγγελματική ή οικονομική σταθερότητα πολύ πιθανόν να βρίσκεται κοντά στο αρχικό της σημείο. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες της ημέρας κάνοντάς τες να προσαρμοστούν πάνω στις πρακτικές ανάγκες με την προσεκτικότητα που σας χαρακτηρίζει.
Τοξότης
Έστω και αν είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα αισθήματά σας σήμερα φαίνεται πως δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για κάποιες ιδιαίτερες απολαύσεις. Αποφύγετε όμως τον υπερβολικό εγωισμό ή τις μεγάλες απαιτήσεις από τον σύντροφο. Εκπλήρωση ορισμένων επιθυμιών ίσως αλλά όχι υπερβολικό πάθος. Αφήστε τις εκκεντρικότητες γιατί ο κίνδυνος αισθηματικής απογοήτευσης είναι μεγάλος.(Περιπτώσεις που τα αισθηματικά του ατόμου περνούν μέσα από μια περίοδο ιδιαίτερης έντασης. Καταστάσεις ερωτικής απογοήτευσης, ψυχικού πόνου, ζήλιας κ.λπ.)
Αιγόκερως
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας οι αξίες σας θα αλλάξουν τρομακτικά. Χρήματα και περιουσιακά στοιχεία που αποτελούν πηγή ασφαλείας, πιθανό να μειωθεί η σημασία που έχουν για σας και ίσως να αρχίσετε να είστε μάλλον απρόσεκτοι ή και τελείως αδιάφοροι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Ψευδαισθήσεις στον τομέα των οικονομικών θεμάτων, επενδύσεων είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν έναν επαναπροσδιορισμό της εύνοιας του τι είναι σημαντικό για σας. Μακροπρόθεσμα φαίνεται να σας απασχολούν όλο και λιγότερο και σας δημιουργούν μικρότερο άγχος τα χρήματα.
Υδροχόος
Μια ημέρα που θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε πίσω από τον μύθο και τα όνειρά σας. Θα έχετε μια εντύπωση πως μόλις ξυπνήσατε από ένα όχι ευχάριστο όνειρο μέσα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζετε. Μια επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε ένα όχι υλιστικό επίπεδο θα στεφθεί από επιτυχία.
Ιχθύες
Αυτή την ημέρα θα βρείτε πως το μυαλό σας δουλεύει πολύ αποδοτικά και οι ιδέες σας έχουν κάτι το δημιουργικό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα σχεδιάζοντας καλύτερα το αύριο. Τα ευχάριστα νέα δεν θα λείψουν από την ζωή σας σήμερα αλλά αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Μια πολύ ωφέλιμη συνάντηση ή συμφωνία είναι πιθανή.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια