Ληστές «σνίφαραν» ανθρώπινες στάχτες νομίζοντας ότι είναι κοκαΐνη


Συμμορία νεαρών ληστών σνίφαρε τις στάχτες ενός άνδρα και δύο σκυλιών, πιστεύοντας ότι είναι κοκαΐνη, αφού πρώτα λήστεψε σπίτι στη Φλόριντα το Δεκέμβριο.
Οι δράστες φεύγοντας
από το σπίτι μιας γυναίκας, πήραν μαζί με τα κλοπιμαία και ένα δοχείο με τις στάχτες του αποτεφρωμένου πατέρα της και ένα κιβώτιο με τα λείψανα δύο σκυλιών, ράτσας Μεγάλων Δανών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη της περιοχής.
"Οι ύποπτοι μπέρδεψαν τις στάχτες είτε με κοκαΐνη είτε με ηρωίνη. Σύντομα ανακαλύφθηκε ότι σνίφαραν τη σκόνη", αναφέρεται στην αναφορά του Σερίφη.
Όταν συνειδητοποίησαν το λάθος τους, σκέφτηκαν αρχικά να επιστρέψουν τις στάχτες αλλά τελικά τις πέταξαν σε μια λίμνη, καθώς φοβήθηκαν ότι έχουν αφήσει τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα στην τεφροδόχο.
Οι ληστές φυλακίστηκαν, ενώ δύτες ψάχνουν τις στάχτες.
Μπορεί οι έφηβοι ληστές να το έκαναν εν αγνοία τους, η ιστορία όμως θυμίζει τις... εξομολογήσεις του Κιθ Ρίτσαρντς ότι είχε σνιφάρει τις στάχτες του πατέρα του. 
"Το πιο παράξενο πράγμα που σνίφαρα; Οι στάχτες του πατέρα μου. Τις ανέμειξα με κοκαΐνη και τις σνίφαρα. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και δεν νομίζω να τον πείραξε, δεν θα έδινε δεκάρα. Ολα πήγαν καλά και είμαι ακόμα ζωντανός", είχε δηλώσει ο κιθαρίστας των Rolling Stones σε συνέντευξή του το 2007.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια