Έρχονται χιόνια και βροχές


Χιόνια, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι θα είναι το σκηνικό του καιρού το προσεχές διήμερο.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τη νύχτα της Πέμπτης στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με
χαμηλότερο υψόμετρο, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Για την Παρασκευή προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τα δυτικά.
Οι υπηρεσίες της τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους στα ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΑΔΑ ΟΠΟΣ ΕΒΟΙΑ ΒΙΟΤΙΑ ΕΔΟ ΣΕ ΜΑΣ ΒΙΟΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΙ ΧΙΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΙΙ ΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΙ ΧΙΟΝΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΛΑΜΙΑ ΕΔΟ ΛΕΙ ΧΙΟΝΙΑ?? ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΦΤΕΣ ΙΙ ΟΧΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.