Να μην αυξηθούν τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Να μην αυξηθούν τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ

.Αίτημα του εμπορικού συλλόγου Πειραιά προς την κυβέρνηση

Την επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΑΣΑ και την επαναφορά του μειωμένου κόστους εισιτηρίων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με επιστολή του από τους υπουργούς υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππα, Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μ. Χρυσοχοΐδη.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή: «η αναπροσαρμογή των τιμολογίων στα εισιτήρια, πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία και επιβαρύνει περαιτέρω τους πολίτες, που ανήκουν σε κοινωνικά στρώματα, μεταξύ των οποίων και οι εργαζόμενοι, που δοκιμάζονται σκληρά από τα αλληλοδιάδοχα οικονομικά μέτρα, εξέλιξη, που ως γνωστόν, έχει επιφέρει δραστικές αλλαγές στον τομέα της κατανάλωσης».

Ο σύλλογος σημειώνει την εκτίμησή του ότι «επιβάλλεται να επανεξεταστεί η τιμολογιακή πολιτική και την επαναφορά του μειωμένου κόστους των εισιτηρίων τουλάχιστον στην έναρξη και λήξη του ωραρίου εργασίας, γεγονός που θα διασφαλίσει την πρόσβαση όλων των εργαζομένων προς και από τον τόπο εργασίας τους και θα συμβάλλει στην παραμονή τους στον χάρτη της αγοράς».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια