Με βροχές η έξοδος των εκδρομέων

Με βροχές η έξοδος των εκδρομέων

Και έκτακτα μέτρα της τροχαίας

Με βροχές αναμένεται να κορυφωθεί αύριο η έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ οι βροχές αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, την Κυριακή.

Συνιστάται στους εκδρομείς του τριημέρου να οδηγούν προσεκτικά, ενώ η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Συγκεκριμένα, αυξημένα θα είναι τα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.), ενώ θα υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ.).

Τροχονόμοι θα βρίσκονται στους Σταθμούς Διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς, ενώ κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου όπως αναφέρονται στη σχετική κοινή Υπουργική Απόφαση.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια