Επαναστατικός Αγώνας: Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στην Ιταλία

Καταδικάζουν τις επιθέσεις στην Ιταλία

Οι συλληφθέντες ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Με προκήρυξη τους τα συλληφθέντα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα καταδικάζουν τις επιθέσεις με τα παγιδευμένα δέματα στην Ιταλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 


Σχετικά με τα δέματα - βόμβες που στάλθηκαν στις πρεσβείες της Χιλής και της Ελβετίας στη Ρώμη στις 23/12/2010, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο υπαλλήλων και ανελήφθησαν από την οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - FAI -Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας», έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ως Επαναστατικός Αγώνας επιλέγαμε πάντα την πραγματοποίηση ενεργειών που ήταν πολιτικά στοχευόμενες. Στοχεύανε το καθεστώς, τους θεσμούς και αυτούς που το εκπροσωπούν και το προστατεύουν. 

Τις οργανώναμε με τρόπο, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί ανθρώπων που δεν συγκαταλέγονται στους πολιτικούς μας στόχους και δεν θα πραγματοποιούσαμε ποτέ ενέργειες που θα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό π.χ. ενός τυχαίου υπαλλήλου πρεσβείας, όπως έγινε στις προαναφερόμενες επιθέσεις με τα δέματα - βόμβες. 

Το παραπάνω πλαίσιο ήταν ανέκαθεν βασική αρχή της δράσης όλων μας και φυσικά και του νεκρού συντρόφου -μέλους της οργάνωσης Λάμπρου Φούντα. Γι' αυτό το λόγο ζητάμε να μη γίνονται ενέργειες τέτοιου είδους στο όνομα του συντρόφου μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια