Τα νεότερα από την καταμέτρηση των σταυρών


Όπως φαίνεται μέχρι τώρα, οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους πολλές λαμπερές τηλεοπτικές παρουσίες, με αποκορύφωμα τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη ο οποίος έρχεται πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με Τα Νέα, στα έδρανα του δηµοτικού συµβουλίου θα καθήσουν επίσης ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς και η πρωταθλήτρια του ακοντισµού Άννα Βερούλη.

Στις διαδικασίες λειτουργίας του συµβουλίου ενδέχεται να τους εκπαιδεύσουν οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη και Μαρία Τζοµπανάκη, αλλά και ο µουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, οι οποίοι επανεκλέγονται µε τον συνδυασµό Κακλαµάνη και συµπληρώνουν την οµάδα των σταρ του νέου συµβουλίου.

Από τον χώρο πάντως της τηλεόρασης προέρχονται και δύο δηµοσιογράφοι, ο Δηµήτρης Κωνσταντάρας µε το στρατόπεδο Κακλαµάνη και ο επικεφαλής του συνδυασµού «Επιµένουµε Αθήνα»Γιώργος Αµυράς, γνωστός από την εκποµπή «Μένουµε Ελλάδα».

Οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους και ανθρώπους με παράδοση στην αυτοδιοίκηση, όπως οι Θ.Μπεχράκης, Χρ.Ακριτίδης, Β.Κοροµάτζος, Λ.Σκιαδάς, Χρ.Τεντόµας, Γ.Δηµόπουλος, Φ.Ιγνατίου και Α.Παπαδάκης, οι οποίοι θα βρεθούν και σε αυτήν τη θητεία στο πλευρό του κ. Κακλαµάνη.

Χρόνια θητείας στο δηµοτικό συµβούλιο µετράει εξάλλου και η Άννα Φιλίνη που επανεκλέγεται, αυτήν τη φορά µε τον συνδυασµό Καµίνη, ενώ και η Ελένη Πορτάλιου που ηγήθηκε του συνδυασµού του ΣΥΡΙΖΑ είναι από τους ανθρώπους που έχουν δηλώσει υπέρµαχοι του θεσµού.

Πολεµική συνύπαρξη

Στο νέο συµβούλιο θα κληθούν επίσης να συνυπάρξουν ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος µιλάει για πολιτική που ακολουθούν «οι νεοναζί για να κάνουν την οργή φόβο και µίσος για τους µετανάστες» µε τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο που υποστηρίζει πως «οι κεντρικές γειτονιές της πόλης έχουν γίνει άντρα εγκληµατικότητας και διαφθοράς, όπου δεν ακούς πλέον ελληνικά».

Από τον συνδυασµό του Γιώργου Καµίνη, θα βρεθούν στην αίθουσα του δηµοτικού συµβουλίου, σύµφωνα µε τις πρώτες πληροφορίες από τη σταυροδοσία, η Μαρία Κουβέλη, κόρη του Φώτη Κουβέλη, ο ζωγράφος Γιώργος Λαζόγκας, η εικαστικός Ευφροσύνη Δοξιάδη, ο Φίλιππος Δραγούµης καθώς και η Εύα Κοντοσταθάκου.

ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια