Όλα έτοιμα για τις εκλογές

Ο Γ. Ραγκούσης για τα σενάρια περί μετάθεσης του β’ γύρου

Τη διαβεβαίωση ότι όλα είναι έτοιμα ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της Κυριακής εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά την επιτυχημένη γενική πρόβα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η τελική δοκιμαστική πιστοποίηση έδειξε πως όλα είναι έτοιμα ώστε να έχουμε...
το συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα με τον πιο άρτιο τρόπο, για την ανάδειξη των δεκατριών περιφερειαρχών, των 325 δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών. 


Από την πλευρά του, ο Γ. Καρακαδάς εκ μέρους της εταιρίας Singular Logic, που υποστηρίζει τεχνικά τη διαδικασία της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων, επανέλαβε πως η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα αναμένεται στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, εφόσον συγκεντρωθεί, μέσω των ειδικών τηλεφώνων SRT, το 10% από τα εκλογικά κέντρα.

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια περί μετάθεσης του δεύτερου γύρου των εκλογών και κατά πόσο αυτό είναι συνταγματικό, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να ενδιαφερθούν για την αντισυνταγματικότητα ή μη ενός τέτοιου ενδεχομένου.
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια