"Έφαγε" 55 γκολ σε έναν αγώνα- Η χειρότερη ομάδα του κόσμου!


Η ομάδα ενός χωριού της Κορνουάλης είναι η ντροπή της "Γηραιάς Αλβιώνας". Η Madron FC έχει δεχθεί 227 γκολ σε 11 αγώνες, από τον Αύγουστο. "Ξέρουμε ότι ο κόσμος γελάει μαζί μας", δηλώνει ο προπονητής. Δείτε το βίντεο.  


"Ειμαστε η χειρότερη ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου που συνεχίζουν να εμφανίζονται στο γήπεδο", δήλωσε ο Άλαν Ντέιβενπορτ, ο οποίος προπονεί την μικρή τοπική ομάδα.


Στην ομαδική φωτογραφία της Madron, εμφανίζονται μόλις 8 παίκτες, για τον πολύ απλό λόγο ότι οι υπόλοιποι τρείς...ντράπηκαν να φωτογραφηθούν. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι για τον τεχνικό της, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. "Στον προτελευταίο αγώνα χάσαμε με 55-0, αλλά στον τελευταίο με 22-0. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε για τους στόχους μας".

Η ομάδα δεν έχει τερματοφύλακα και κάθε φορά ένας από τους παίκτες, παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ. Όταν λέμε παίκτες, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μιλάμε για μαθητές του χωριού και θαμώνες της τοπικής pub.
Το αθλητικό "πνέυμα", πάντως περισσεύει στο γήπεδο της Madron. "Ξέρουμε ότι ο κόσμος γελάει μαζί μας, αλλά εμείς συνεχίζουμε", κατέληξε ο 68χρονος προπονητής.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια