Πρώτα τον σκότωσε και μετά του άδειασε τον λογαριασμό!

Ο δολοφόνος εντοπίστηκε από τις κάμερες των ΑΤΜ






Μόλις τρεις ημέρες χρειάστηκαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καστοριάς για να εξιχνιάσουν την δολοφονία του 63χρονου που βρέθηκε νεκρός από το σπίτι του στη Μεσοποταμία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο δολοφόνος εντοπίστηκε από
τις κάμερες των τραπεζών που τον κατέγραψαν να «αδειάζει» μέσω των ΑΤΜ τους τον λογαριασμό του νεκρού με την κάρτα ανάληψης που του έκλεψε!

Ο 36χρονος δράστης είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, που του όφειλε χρήματα για εργασίες που είχε κάνει στο σπίτι του… Το μοιραίο βράδυ, είχε πάει στο σπίτι του 63χρονου για να απαιτήσει τα οφειλόμενα. Όμως, άρχισαν να διαπληκτίζονται και τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος έξω από το σπίτι!

Στη συνέχεια, ο δολοφόνος πήρε από την τσέπη του παντελονιού του νεκρού άνδρα την κάρτα ανάληψης και έκανε… περιοδεία στις τράπεζες της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού και της Κοζάνης, από τα ΑΤΜ των οποίων έκανε αναλήψεις συνολικά 2.000 ευρώ! Όμως, η κίνηση του λογαριασμού την στιγμή που ο κάτοχός του είχε φύγει από την ζωή, τον πρόδωσε! Ο 36χρονος ομολόγησε τα πάντα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καστοριάς.

PROTO THEMA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια