Ολική επαναφορά από τη Νέα Δημοκρατία

Ολική επαναφορά από τη Νέα Δημοκρατία

«Το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα»

Μιλώντας το απόγευμα στους βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια Αττικής, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα» και πρόσθεσε ότι «η μπλόφα δεν πέρασε και ο ελληνικός λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα αλλαγής πολιτικής».

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι «την Αττική μπορούμε να την κερδίσουμε και θα την κερδίσουμε» και ζήτησε από τους βουλευτές του να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Κικίλια.

Η ΝΔ επικεντρώνει τις προσπάθειές της πλέον στην Αττική και στην Πελοπόννησο αφού και οι δύο περιφέρειες έχουν αυξημένη πολιτική σημασία ενώ αποτελούν στοιχήματα του προέδρου του κόμματος. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Σαμαράς ήταν επικριτικός προς τους βουλευτές της Αττικής που δεν βοήθησαν στον πρώτο γύρο.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η ΝΔ στην μάχη της Πελοποννήσου είναι ότι μέχρι την επόμενη Κυριακή ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Αρκαδία και στην Αργολίδα. Παράλληλα θα κάνει «στοχευμένες επισκέψεις» και σε άλλες περιοχές, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθεί την Χίο προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Π. Βογιατζή. 

Τις επόμενες ημέρες «θα τρέξει» και η τηλεοπτική καμπάνια του κόμματος που θα προβάλλει το πολιτικό μήνυμα της «αντιμνημονιακής ψήφου» παράλληλα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά του κ. Βασίλη Κικίλια. Όπως λένε από τη ΝΔ θα είναι στοχευμένη και περιορισμένου κόστους.
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια