Ξάνθη: Έγινε και αυτό - Οι διαρρήκτες μαγείρεψαν, έφαγαν και... έπαιξαν Θανάση!

Επίδειξη θράσους από τους διαρρήκτες εξοχικών κατοικιών - Οι αποκαλύψεις προκαλούν γέλιο αλλά και έντονο προβληματισμό στην αστυνομία...

Η πρώτη φορά που χτύπησαν οι δράστες ήταν την περασμένη
Παρασκευή (12-11-2010). Μπήκαν σε δύο εξοχικά σπίτια στην παραλιακή περιοχή της Ξάνθης και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Σύμφωνα με την xanthipress.gr, οι δράστες δεν βρήκαν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Σε ένα από τα σπίτια όμως, βρήκαν τρόφιμα και... τράπουλα!

Έτσι, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι διαρρήκτες μαγείρεψαν, κάθισαν, έφαγαν και στη συνέχεια... έπαιξαν και το χαρτάκι τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τραπέζι βρέθηκαν πιάτια και τραπουλόχαρτα! Στην κουζίνα γινόταν ''το έλα να δεις'', αφού οι διαρρήκτες είχαν παρατήσει τηγάνια και κατσαρόλες!

Η υπόθεση όμως δεν σταματάει εδώ. Το βράδυ των εκλογών (14-11-2010), πιθανότατα οι ίδιοι δράστες επιστρέφουν. Μπαίνουν σε άλλο σπίτι και... μία από τα ίδια! Φαγητό και... χαρτιά!

Η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη τους από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρήκε στα σπίτια. Για την ώρα πάντως οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι...

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια