Έλλειψη συντονισμού και κακοδιαχείριση στην επικοινωνία

Έντονη είναι η φημολογία σχετικά με το τι ξημερώνει στην κυβέρνηση την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το μόνο βέβαιο είναι πως στα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου επικρατεί δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο αρκετά κυβερνητικά στελέχη αντέδρασαν μετά το αποτέλεσμα του α’ γύρου, αλλά το γεγονός αυτό φαίνεται
ότι αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης, η οποία δεν είναι άλλη από το συντονισμό και τη διαχείριση της επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτά, μάλιστα, λέγεται ότι υπήρξαν «στοχευμένες» διαρροές από στελέχη του Μαξίμου κατά συγκεκριμένων υπουργών που εξέφρασαν δυσφορία για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις επιλογές υποψηφίων, αλλά δεν φαίνεται να εκφράζουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Αντίθετα, στο απυρόβλητο έχουν μείνει στελέχη που επωμίστηκαν το βάρος της προετοιμασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών και τώρα έχουν «εξαφανιστεί» από το προσκήνιο.

Βέβαιο είναι ότι ο πρωθυπουργός δέχεται πολλές εισηγήσεις από συνεργάτες του, ακόμη και για ανασχηματισμό, αλλά ο ίδιος παραμένει σιωπηλός και πιθανότατα θα αποφασίσει τις κινήσεις του ανάλογα με το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ανάμεσα σ' αυτές τις εισηγήσεις, πάντως, είναι και οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στην οικονομία, ενώ αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κατ' ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν ότι οι πρόωρες εκλογές δεν αποφεύχθηκαν, αλλά απλώς πήγαν πίσω για μερικούς μήνες..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια